Originally posted by MS1.6>16V
View Post
Impresii La Volan
Collapse
X
-
-
-
Din cate stiu de la cineva care are ceva asemanator pe supernova, Dacia ar avea un fel de alarma built-in care poate sau nu sa fie activata (este posibil sa spun prostii, dar va vorbesc pe baza unui caz cunoscut de mine). La mine in carte spune ca pot activa/dezactiva functia de blocare a usilor dupa ce masina depaseste 7km/h, insa dupa indicatiile din manual nu am putut realiza acest lucru. Banuiesc ca toate "nebuniile" astea se pot seta din UCH, dar cine naiba sa stie sa le seteze, ca astia din service sunt cam paraleli la partea asta.sigpic
Comment
-
Alarma din UCH nu e activata la nici o masina (absolut nici una!). Usile se blocheaza numai daca nu se deschide nici o usa timp de 30 secunde, deci e clar ca UCH nu functioneaza corect.
Comment
-
Am mentionat, daca nu se deschide nici o usa 30 secunde de la descuiere.
Comment
-
adevarat este com spune andrei: daca in 30 de secunde de la descuierea usilor din telecomanda nu este deschisa nici o usa, masina se incuie la loc, singura.
aceasta 'functie' este facuta probabil pentru uituci, sau pentru a se evita descuierea accidentala a usilor si sa ramana asa poate toata noaptea.
incuierea usilor fara ca in prealabil sa fi fost actionata telecomanda, cred ca este o anomalie.
off-topic: am facut cateva glume cu niste baietasi, zicandu-le ca las masina descuiata si sa se apropie de ea, ca se va incuia singura pentru ca nu-i recunoaste, ci numai pe mine. nu trebuie sa va mai spun ce fetze faceau cand se apropiau de masina, si aceasta se incuia singura, dupa cele 30 de secunde de rigoare, bineinteles.Last edited by moses; 17 December 2008, 16:23.a good plan today is better than a perfect plan tomorrow
Comment
-
Acum am ajuns acasa si in garaj am facut cateva incercari sa ma lamuresc si da, asa este usile se blocheaza automat doar daca le blochezi din telecomnda si apoi le deblochezi, dupa care in 30 de secunde se blocheaza automat. Intradevar functia aceasta este facuta in cazul in care se apasa accidental pe butonul de deschidere, deci functioneaza bine UCH-ul.
Dar oricum daca o uiti deschisa usa, deschisa ramane.Last edited by MS1.6>16V; 17 December 2008, 18:10.
Comment
-
Originally posted by MS1.6>16V View PostMotorul vine rodat din fabrica dar se mai recomanda 1000 Km asa scrie in cartea tehnica, eu zic sa citesti de acolo.Multa lume, putini oameni...
Comment
-
Confirm lucrul asta. De la primul carnet de intretinere aparut si pana la versiunea de azi, tot pana la 1.000 a ramas rodajul, pentru orice tip de motorizare prezenta pe Logan.
Comment
Comment