salutare, am un ph2, 1.4 ambiance, aprilie 2009, 15000 km, pana acum totul ok, nu scartaie, nu troncane, ce nu imi place: in marche-arriere(sau cum s-o scrie), intra greu cu pedala apasata in podea, stergatoarele de cea mai proasta calitate, levierul schimbatorului prea lung(dar l-am scurtat eu cu 5 cm),cam puturos, abia dupa 3000 ture trage si el o leaca mai cu spor. ce imi place: spatios, confortabil consum destul de bun, sta bine pe drumuri de tara si imi plac scaunele, sunt confortabile la drum lung.
Impresii La Volan
Collapse
X
-
Laureate 1.6 8v cumparat in septembrie 2008. Are 12000 km. "Valori adaugate": presuri, 4x gume de iarna Dayton, zeama de spalat parbrizul, benzina, odorizant, carpe de sters. Atat. Nu am avut nici o problema pana acum, sper sa continue tot asa. Masina este foarte comoda, usor de condus, niciodata nu am simtit ca eu de fapt merg cu o Dacie. Nu este Dacie, e Logan. Nu imi pare rau deloc pentru alegere.
Comment
-
Am 1500 de km am ridicat masina pe 21.07.2009 nu este mai silentioasa ca ph1 cunosc pe cineva cu un model din 2005 si nu am sesizat o diferenta majora. Masina este mai lunga cu 4cm pozitia la volan imi place mai nasol cu apreciatul distantei la parcarile laterale in spate nu vad nimic din cauza ampatamentului. Orice sar zice este o masina mai frumoasa atat la interior si exterior. Nu imi plac stergatoarele slaba calitate in schimb nu ma astemptam sa se auda asa bine radio cd-ul si nu am decat 2 boxe.
Comment
-
Dupa Skoda Fabia 1.4 16 V acum cu logan 1.4 8V in afara de faptul ca predecesoarea era sprintena rau mari regrete ca am trecut la autohtone nu am.de fapt nu am nici un regret.Am 11800 km ma pregatesc luna viiotare pt prima revizie (1 an) si la masina nu am facut mai nimic.Am deschis capota doar pt lichid de parbriz,am realizat chestia aia cu stergatoarele sa plece la actionarea sprituitoarei am pus filtru de aer,presuri si luoat tronsoane pt carat lucruri mai voluminoase(cand o fi nevoie) ca doar nu oi tine-o in fata blocului sai fac o poza. Ca o concluzie sunt f multumit de ea si cat de curand o sa mai iau una ed data asta MCV.
Comment
-
Salutare la toata lumea. Sunt noua pe forum si de o saptamana posesoarea unui laureate 1.4 Ph2. Pana acum foarte multumita de masina (putin cam mare ). Am o singura intrebare: loganul laureate ph2 nu mai are reglaj lombar pentru scaunul soferului, ca cel de la dealer mi-a spus ca la ph2 nu s-a mai pus reglajul asta? Si inca ceva cum se face reglajul volanului? Multumesc si o zi buna in continuare.
Comment
-
Salutare, impresii, sa va zic. Am cauciucuri proaste Kormoran pe 16 V al meu, asa a fost seria, dar mergand la munte, Ranca am intampinat o problema. Urcand dealul, am dat de gheata, m-am oprit ca nu mai urca si am pus 1 lant la 1 roata, batea prea rau vantul si inghetasem, nu aveam benzina multa, multe lucruri. A urcat masina cu 1 lant fara probleme, apoi am pus si celalalt lant si nu am avut probleme. Excelente pe sezonul rece, aceste lanturi, am luat din Baumax cu 56 ron tip scarita. Dezavantaj treb sa mergi usor, dar oricum era panta mare de urcat la coborare calcam frana, se tura motorul si prindea cam viteza. E o masina buna, noua si romaneasca. Sunt patriot, dar nu prost. Pentru export nu au kormoran ca echipare, si nu le troncane portiera din fata. Noroc ca stiu servicele sa le repare, ca nu aveam bani s-o urc in container s-o trimit la reprezentanta din Germania. Nu ne dezicem de neamul nostru, cu merge si asa.
Comment
-
Troncanitul portierei se rezolva la service pe garantie, e o operatie triviala se desface usa si se pun bureti pe acolo. Nu cred ca cele de export au altfel de usa, problema e ca la noi masina sare din groapa in groapa si apuca toate tijele alea sau ce sunt sa bata in usa.
Faza cu Kormorane pe masina e o marlanie Dacia.
Comment
-
Va salut pe toti ! Sa fac introducere-pana acum am in jur de 11.000 km , un consum mediu de 7,2 l. La modul general sunt foarte multumit de modul cum s-a comportat masina pana acum la drum, dar am o singura nemultumire in legatura cu "impresia la volan" - mi se pare necomfortabil scaunul soferului (cred ca si celalalt ii la fel) si la drum mai lung am avut mici dureri de spate. Ar trebui ca cei de la Dacia sa puna mai mult accentul pe acest acest fapt. Astept pareri.
Comment
-
Originally posted by Bubba View PostAm deschis acest thread pentru ca posesorii de Loganel Facelift sa-si poata expune impresiile despre noua masinuta.
Cum se comporta dupa cateva sute de kilometri?
Parti bune - parti rele?
Pozitia in scaun e multumitoare?
Cum se comporta in viraje cele de 1.4 (care nu au bara stabilizatoare)?
Si orice altceva...
Comment
Comment