Stai linistit Cosco ca asa era si al meu, acum am 1600 de km si fuge mai bine decat cand avea 10 km.
Impresii La Volan
Collapse
X
-
Nu exista prezoane cu antifurt standard.
Comment
-
Eu l-am "lovit" usor in dreptul portierei fata dreapta de un stalp intr-o parcare dintr-o prostie fara margini. Acum sunt foarte stresat si suparat. Nu l-am mai condus de atunci (am facut un singur drum la dealer sa iau cartea), nu am fost nici la politie, nici la casco. Nu stiu ce sa fac, sa-l las asa, sau sa ma duc sa o fac. Se mai indreapta la fel ca in fabrica? Mai iese vopseaua la fel (nuanta ca nuanta, dar calitatea vopsitului)? Daca imi umple cu kit, pt ca este afectata si dunga aceea din caroserie... Plus alte o mie de intrebari si ganduri. Nu am inca o poza, pt ca nici nu am puterea sa fac, de cate ori ma uit imi vina sa . O sa incerc sa ilustrez in photoshop cam despre ce este vorba (e infundata foarte putin, se vede mai mult cand te uiti din profil, pt ca daca stai perpendicular nu prea se observa - cam 0.5cm infundatura + zgarieturile aferente, aprox 5cm latime):
sigpic
Comment
-
@cgcx: daca ai casco du-te si fa-o; si eu am avut-o lovita si nu se vede diferenta de vopsea. Mai ales ca e vopseaua noua pe ea daca te duci sa o faci acum cred ca e mai bine dpdv al faptului ca nu o sa se observe diferenteIf everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
Va iesi la fel de bine ca in fabrica, si eu am patit la fel dar pe o portiune mare si nu se vede diferenta.
Comment
-
Originally posted by cgcx View PostDar oare se va indrepta la fel sau or sa bage kit la greu? Usa nu cred ca o s-o schimbe. Sunt atat de suparat... Mersi pt sfat
Comment
-
Originally posted by cgcx View Post
Comment
Comment