If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Phase Deux,model Laureate 1.4 mpi,cumparat in 16.07.2008...Am cu el deja 6.300 km,comportament exemplar,mai silentios,decit ABS plus-ul ,de anul trecut,motorul trage mult mai bine ,de nou,consumul acelasi,adica mic.....Si ARE BARA STABILIZATOARE !!!(de unde a mai aparut si timpenia aceasta ca nu are ???)
Se vede foarte clar bara stabilizatoare in ultimele trei poze...???
Am deschis acest thread pentru ca posesorii de Loganel Facelift sa-si poata expune impresiile despre noua masinuta.
Cum se comporta dupa cateva sute de kilometri?
Parti bune - parti rele?
Pozitia in scaun e multumitoare?
Cum se comporta in viraje cele de 1.4 (care nu au bara stabilizatoare)?
Si orice altceva...
de unde ai scos chestia aceasta,ca cele cu motor de 1.4 nu au bara stabilizatoare ???...Apropo,am facut 6.300 km in prima luna de la achizitie, intr-o excursie in Vest !!..Am menajat masina conform cartii tehnice pina la 3.000 km,dupa care am mers fara restrictii ,dar oricum in limite normale...Pe autostrada Trieste,Maribor,Lubliana...La intoarcere,din concediu,am prins usor 160 km /h ,cu trei persoane in masina si multe bagaje in speta cumparaturi diverse,cam 200 kg !!!....Pe toata durata concediului nu am resetat CB-ul,si am avut un consum mediu de 6.1 !!..Opt zile am stat in Vienna...Si am mers prin oras numai cu masina !!!Plus autostrazile...Unde nu am mers sub 120 km / h,decit pe portiunile cu restrictii,lucrari,sau aglomerate !!!
Da-mi si mie un motiv pentru care ar fi mai silentios decat Ph1.
sincer nu iti pot da...Dar practic,(sunt posesorul al celui de-al treilea Logan),se aude motorul ,mai incet,decit ABS plus-ul de exemplu,cumparat anul trecut !! Masina este foarte stabila,si silentioasa la viteze mari,si motorul trage mult mai bine de nou...De exemplu,anul trecut,ma tiram la iesire din Cluj,la acelasi numar de km,pe dealul acela..Feleac,parca....Iar anul acesta cind veneam din HU....Am ,,zburat,, la iesirea din Cluj.....
Cand masina e noua se pare ca este mai silentioasa.
Asa patesc si eu cand ma urc dintr-un logan de 3 ani intr-unu de cateva luni,primu mi se pare tractor
Oare? Ca pe mine tot ma oftica faza ca pot sa iau conductele de la ei dar nu mi le monteaza tot ei. Mi se pare o TAMPENIE pentru ca mai am 2 ani de garantie si mi-ar fi placut sa am si alea. Ar fi bine sa fi remediat lucrul asta la faza 2
If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Asta e cea mai mare TAMPENIE!!!
Daca poti sa gasesi felul in care se pun ai putea sa ti le pui singur cred.
Sau poate trebuie sa scoti multi bani din buzunar sa rezolvi problema(sincer nu stiu)
Dar stie cineva de ce au scos bara asta tocmai acum? Si e cu atat mai ciudat ca nu au eliminat-o de cand au inceput seria Ph2.
E vorba doar de eliminarea unei cheltuieli fara a tine cont de consecinte sau exista altceva care substituie functia acelei bare?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment