Re poze ca nu intrasera
Impresii La Volan
Collapse
X
-
Salut ! Sunt un proaspat detinator al unui Logan Laureate Ph2. Sunt un pic dezamagit de atentia uzinei acordata detaliilor. Cateva exemple: luft maricel la partea stanga a portbagajului in dreptul stopului, altul sub farul stang intre far si bara, altul la imbinarea barei spate cu restul caroseriei.Last edited by gorbulas; 17 September 2008, 22:02.
Comment
-
Absolut jenant luftul la portbagaj. L-am privit de aproape si e execrabil de mare (luftul). Mai bine nu mai indoiau portbagajul. Lasau doar stopurile noi.
Oare nu au si ei putina jena ? Se vad gauroaiele de la o posta....
Sau bagam niste plastelina acolo ca sa nu bagam degetul ?
Comment
-
Originally posted by crispred View PostAbsolut jenant luftul la portbagaj. L-am privit de aproape si e execrabil de mare (luftul). Mai bine nu mai indoiau portbagajul. Lasau doar stopurile noi.
Oare nu au si ei putina jena ? Se vad gauroaiele de la o posta....
Sau bagam niste plastelina acolo ca sa nu bagam degetul ?
Comment
-
Iata cam despre ce e vorba, mare lucru nu se vede in pozele astea, dar acolo trebuie sa cautati "bubele".
Fotografiile nu-mi apartin sunt luate de pe forum (sper sa nu se supere detinatorul masinii respective)Last edited by gorbulas; 18 September 2008, 13:56.
Comment
-
La bare nu e o problema, la portbagaj, da.
Comment
-
Se stie despre luftul ala (unchiul meu lucreaza la caroserie - de 100 de ani - si a fost primul care mi-a aratat cat de bine se "pupa" acum bara spate cu caroseria fata de versiunea precedenta si ca stopul este mai jos ca usa portbagajului creand acel luft maricel - aspect negativ fata de ph1)! Acum daca se stie nu inseamna ca se va schimba ceva, mai ales ca nu intra apa sau ceva de genul... Este doar o mica inexactitate de imbinare .sigpic
Comment
-
Salutare,
Luftul la portbagaj e huge....Eu chiar pot sa bag degetu acolo....Dar pe langa faptul ca e inestetic da si o nota de neprofesionalism...
Logan PH2 teoretic ar trebuie sa fie o imbunatatire a PH1 ..Deci un pas inainte.
Initial eram exaltat de ideea de a avea PH2 . Acum ma gandesc ca e cam dubios sa iei o masina cu imbunatatiri + luft bonus din partea casei.
Sper sa remedieze urgent luftul la portbagaj.
Bafta!
Comment
-
Multumit momentan...Am si eu o dif la portbagaj.Distanta in drapta este mai mare decxat cea din stinga,adica spatiul dintre capota si aripa, in rest cred ca totul ok...AG-73-BAR garib1973@yahoo.com
Comment
Comment