Impresii La Volan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • N-as zice; cred ca mai bine s-ar potrivi "cit platesti atit primesti"...... Oricum trecind peste faptul ca la dacia nu se face un control temeinic al calitatii automobilelor livrate catre client pot spune ca tinuta la drum al noului logan e decenta. Pina acum eu ma declar multumit de masina.

    Comment


    • Aseara m-am intalnit cu niste amici care au facut aceiasi achizie logan Ph2 Laureat 1.6 benzina si din pacate au si ei aceiasi prb.
      Daca nu dispare dupa ce masina iesa din rodaj sau in timpul acestuia cred ca totusi este o prb la Ph2 de fabricatie.Imi cam pare rau ,cred ca am facut o afacere prosta ,tind sa cred ca mai bine era un Opel vectra clasic

      Comment


      • Am patit si eu intr-o dimineata, a pornit si s-a oprit...Am repornit si ok...O am de 10 zile masina....Am crezut ca am facut pornirea prea repede...O sa urmaresc...Am 1.6 +gpl
        AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

        Comment


        • Salut! De o zi am pus din nou benzina de 95 lukoil,dupa ce am terminato pe aia de 99 +.De la petrom.Motorul porneste normal ,am 2400 km ,eu sper sa se fi rezolvat problema .Daca asta ar fi solutia ,la pornirea defectuoasa ,eu zic ca merita sa incercati cite 20 l de carrera 100 sau 99+,pe o perioada anume,decit sa va enervati pe la service pe ai nostri mecanici nepriceputi.La mine se oprea motorul si dupa a 2 a cheie ,daca nu i dadeam spritz .Nu stiu care o fi cauza ,si nici mecanicul lor nu banuia mare lucru,dar a zis ca pina nu crapa ceva in motor nu poate sa mi schimbe nik ,pt ca ar trebui sa umble la ghici,si le imputa fabrica piesele schimbate daca sunt bune .Am facut reclamatie si la directorul lor de service si la vocea clientului ,acelasi raspuns ,cind se manifesta veniti cu masina ,o punem pe tester si rezolvam ,pina atunci sanatate si drum bun ,,,,mai am 5 ani garantie asa ca ,am sa stau pe capul lor ,drum bun va urez !!!!!!

          Comment


          • La mine nu s-a manifestat niciodata asa, pornirea a fost intotdeaunea ok (motor 1.4 - precizez pt ca observ ca mai toata lumea cu probleme spune ca are 1.6.). Insa eu am o alta nelamurire, de cateva zile, atunci cand franez incet la viteza mica, se aude un parait la roata fata dreapta. Este normal, sa fie de la abs? Pe bord nu am nici un martor aprins. Ma gandesc ca este normal sa paraie, dar cand franezi brutal si intra abs-ul serios in functiune, dar in rest... ???
            sigpic

            Comment


            • Nu are cum sa paraie de la ABS cand franezi incet ... Ala se aude urat -cum ai zis si tu - cand franezi brutal si intra acest sistem. Probabil vreo placuta ...Cati km are?

              Comment


              • Nu are cum sa fie un defect datorat uzurii deoarece masina nu are decat 500km!!! Din cauza asta eram curios sa vad daca si la ceilalti colegi cu Ph2 se intampla ceva similar. M-am ai gandit ca s-ar putea auzi acel parait datorita faptului ca este noua, dar pana acum 2-3 zile nu am remarcat nici un astfel de zgomot...
                sigpic

                Comment


                • Si eu am un ph2 (fara abs) si la mne paraie
                  dar cred ca e normal pt ca freaca fier pe fier si dasta
                  http://www.loganclub.ro/forum/my_ph2_x-t6809.html

                  Comment


                  • Ciudat ...
                    sigpic

                    Comment


                    • Inseamna ca trebuie sa ma astept sa paraie si la mine )... Nici eu nu am ABS! Ma intreb ce surprize o sa-mi mai ofere masina asta, doar e noua...

                      Comment


                      • Cred ca va referiti la zgomotul produs de placute pe disc si intradevar este un fel de parait dar la viteza foarte mica cand calcati foarte incetisor pedala de frana . La orice masina se aude la fel . Nu mai fiti carcotasi ca asa face si la Fabia 2006 si la Octavia Tour fara ABS . Am crezut ca era doar la Logan Ph1 a lu` tata (paraitul despre care vorbiti voi) deci nu va mai faceti griji (mai rau era daca nu facea contactul asa bine)
                        1.6 MPi Icy White

                        Comment


                        • Originally posted by ingerulol View Post
                          Cred ca va referiti la zgomotul produs de placute pe disc si intradevar este un fel de parait dar la viteza foarte mica cand calcati foarte incetisor pedala de frana .
                          Se aude ceva si la mine dar de la tamburi, din fata inca nu aud nimic.

                          Comment


                          • "Paraitul" vine de la placute, care nu sunt inca bine uzate si nu calca corect pe disc, e normal.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

                            Comment


                            • Si cand placutele o sa fie bine uzate si o sa calce corect pe disc o sa trebuiasca schimbate, pt. Ca sunt bine uzate... I love That car!!!

                              Comment


                              • Se aude si la ABS . Eu am laureat + si se aude si dupa 2500 km, se aude la viteza foarte mica atunci cand da sa se opreasca - se opreste masina.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google