Impresii La Volan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ia incercati cu viteza mica sa opriti masina cu frana de mana, si sa-mi spuneti daca auziti vre-un zgomot! La mine se aude da sunt sigur ca e de la tamburi.

    Comment


    • Originally posted by madi View Post
      Se aude si la ABS . Eu am laureat + si se aude si dupa 2500 km, se aude la viteza foarte mica atunci cand da sa se opreasca - se opreste masina.
      Exact, atunci cand se franeaza lin si la viteza foarte mica masina tinde sa se opreasca. E bine totusi ca este normal :d
      sigpic

      Comment


      • 1.
        Pai Dacia a avut mici defecte de cand a aparut pe piata, doar e lucratura romaneasca!!!
        Si alte marci.. Si cu renume au avut defecte, si au chemat 500-1000 de masini in service. La banii astia nu trebuie sa ne asteptam la cine stie ce limuzine. Mie unu mi se pare un pret corect pentru fiecare varianta de echipare.

        2. Am si eu problema cu spatiul acela la portbagaj (intre stop si capota portbagajului), dar numai in partea dreapta. M-am uitat atent si am observat ca se poate corecta foarte usor. Se slabesc suruburile de la balamaua capacului si apoi se regleaza. Dar acum vine intrebarea: daca este in garantie si se juleste putin vopseaua dupa suruburi afecteaza garantia? (poate daca folosim si o carpa pe care sa o punem pe surub cand il slabim nu o sa se juleasca )

        3. Despre impresii la volan.. Mai multe pot sa zic despre impresii la bord decat la volan deoarece nu am carnet si nu am condus decat asa 10-20m pe la tara (am intor masina cand am spalat-o.. Bla bla). Tinand cont ca trecerea este destul de mare, de la breack 1310 (an 2001), mi se pare o masina chiar reusita: motorul trage bine (masina are acum cam 8000-9000Km).. Depasiri lejere cu a 4-a, acceptabile cu a 5-a (de la ~80 la ~100), tinuta de drum buna, cu toate ca auzisem de la unii ca are suspensiile moi.. Mie nu mi se pare.. Poate si din cauza ca sunt pe gaz (asa zicea andrei ca laureaturile Phase Deux 2 le au pe gaz), interior parca mai bine finisat decat la Phase Deux 1... Intr-un cuvant sunt multumit de masina .
        Attached Files

        Comment


        • Nu se intampla nimic daca slabesti suruburile, poti face linistit orice atata timp cat nu se strica ceva.

          Si nu se numeste "phase deux 2" ci phase deux sau Ph2 care inseamna faza doi.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

          Comment


          • Leynad mocheta aia este pusa de tine?

            Comment


            • Si nu se numeste "phase deux 2" ci phase deux sau Ph2 care inseamna faza doi.
              Scuze, nu mi-am dat seama.
              Leynad mocheta aia este pusa de tine?
              Poza este dupa net, am cautat pe google " portbagaj logan".

              Comment


              • Exista de cumparat mochetele . Dap relativ se simte lipsa . Am vazut la cineva pe forum dar nu am bani
                1.6 MPi Icy White

                Comment


                • Oricum nu-i pun mocheta la capota portbagajului, am vazut la multe loganuri condens in portbagaj si prefer sa pot sterge tabla aia...

                  Comment


                  • Apropo nu e PH2 ...La noi in tara..Cel putin ..E simplu F2..Pot scana factura sa va arat )
                    Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

                    Comment


                    • Vad ca numai la 1.6MPI sunt probleme la pornire dar sunt si eu am patit 3 zile la rand apoi nimic de doua saptamani (cu aceeasi benzina efix 95) becuri stinse, asteptat, porneste super, scade turatia aproape de 0 (s-a si oprit) si brusc 1500 RPM cateva secunde apoi merge struna un nene de la service mi-a zis ca s-ar putea sa fie condens in clapeta

                      Comment


                      • Nicval1970 nu te mai stresa frate, aici pe forum totul este normal, poate sa baraie sa paraie sa pocneasca, sigur e din vina utilizatorului sau a carburantului. Eu am fost la service cu problema asta si degeaba, nici nu au ridicat capota, nici nu au bagat-o in service... Eu astept sa crape si sa-i chem sa o faca!

                        Comment


                        • Silviu,daca tii o secunda in plus contactul la pornire,motorul se mai opreste dupa ? Poate chiar si doua secunde ,,,,ia vezi frate ? Poate-i dam de capat !!! Incercarea moarte n -are ,nu cred ca afecteaza cu ceva motorul ,ce ziceti?

                          Comment


                          • Originally posted by saturnia2001 View Post
                            Silviu,daca tii o secunda in plus contactul la pornire,motorul se mai opreste dupa ? Poate chiar si doua secunde ,,,,ia vezi frate ? Poate-i dam de capat !!! Incercarea moarte n -are ,nu cred ca afecteaza cu ceva motorul ,ce ziceti?
                            Eu la pornirea la rece dimineata tin un pic apasata acceleratia si nu se mai opreste motorul. Am sa incerc si faza cu contactul sa vad cum se manifesta.

                            Comment


                            • Pai la ce doamne iarta-ma i-au mai pus senzor de turatie si atatea electronice pe el daca eu trebuie sa apas acceleratia? Daca am 20 de colegi cu acelasi motor si la ei nu face si nimeni nu apasa acceleratia, folosim aceeasi benzina, inseamna ca eu am o problema la cap ?

                              Comment


                              • Din cate vad aceasta problema apare la motorizarea de 1,6 ...La 1,4 nu prea se plange nimeni....Oare sa fie cu pb aceasta motorizare?
                                Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google