Impresii La Volan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vorba ta Chans am scapat de rusine .Merge masinutza asta de rupe asfaltu. Cu pornirea a fost singura problema dar acum e super ok!!!
    Last edited by Guest; 1 November 2008, 05:58.

    Comment


    • Pai da, resoftarea in asta consta, in schimbarea unor parametrii din UCE injectie, daca mecanicul se pricepe ar trebui sa dureze 1 minut, nu mai mult.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

      Comment


      • Mai clona sau ce esti tu acolo, n-am ce comportament sa revizuiesc ca eu is baiat de nota 10 si colegii de pe forum sunt colegi de bucurii si suferinte in ce priveste utilizarea masinii astea. N-am jignit pe nimeni decat pe aia care vorbesc degeaba si se dau meseriasi gratuit !!

        Comment


        • salut ! Din prima zi a dat rateuri la pornire la rece ,acum nu mai face ,alta e buba ,,,de 2 zile am zgomote in portiera dreapta fata ,ca nu le pot acoperi cu cd playerul ,asta dupa 3 luni fix,,ce mai urmeaza ?

          Comment


          • Salve ! Am 2200 km cu el pana acum si nu am avut nici un fel de problema. Imi place mai mult design-ul fata de cel clasic.

            Comment


            • Eu am ajuns la 2500 in 3 sapt.....E ok..Am rezolvat toate pb.....Si benzina ....Si tot....Omv rullz...Mai am un greieras cum il prind cum il...Cum zicea un coleg pe aici....
              Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

              Comment


              • Momentam pe zi ce trece sunt foarte incantat de masina ,mai ales cum arata singura prb care cred ca o am sau nu m-am obisnuit eu cu ea este pedala de acceleratie care este foarte sensibila.
                Cel mai lung drum a fost in jur de 100 km si a obosit picioru meu nasol tare

                Comment


                • @Chans incearca sa te mai joci cu reglajul scaunului, pe mine ma durea piciorul si de la 10 Km. Am marit distanta dintre scaun si pedale, am dat spatarul mai pe spate si pe inaltime am ridicat scaunul la maxim, nu mai am nici o problema. Acum fiecare cu fizicul si reglajele lui!

                  Comment


                  • gata ! Au reprogramat cb.Masina era pe lista de la dacia cu posibile probleme la pornire,a durat 6 ore ,au rezolvat si zgomotele din portiera.De la macaraua geamurilor ,suruburi slabite ,le au gresat etc...Garantie 90 zile la aceasta op,,,,,nu se incadreaza la garantii,,,13 lei manopera..Cazul meu ...Dar 6 ore sa stai in service,,,offff.Vad ca in alte parti dureaza mult mai putin resoftarea .Cei care au probleme cu pornirea ,sa mearga la service sa verifice masina daca se afla pe lista cu pricina,normal ar fi sa ne sune cei de la dacia pt programari ,,dar traim in Romania....Eu in august am mai platit si un test pe calculator pe aceasta problema ,,,bineinteles era ok la ei atunci...Bine ca recunosc si in ceasul al 12 lea,,,va urez bafta!!!

                    Comment


                    • Deci si eu am fost si le-am zis de problema,au testa-o dar nu am platit nimic(normal ca nu au gasit ceva in neregula) si apropo de resoftare dureaza doar 20 min maxim.Presupun ca identificarea zgomotelor din portiera si repararea lor a durrat atat.
                      Curios ca ce au identificat ei nu se incadreaza la garantie .
                      Daca se slabea ceva pe la motor ,nu tine de garantie?Este acelasi lucru

                      Comment


                      • Cum sa nu tina de garantie. Eu am logan ph1 si imi suna la usa (suruburi slabite), am fost la service si au strans suruburile si nu a trebuit sa platesc nimica pentru ca am garantie.
                        I HAVE A !sigpic
                        fara linkuri externe in semnatura

                        Comment


                        • Confirm. Nici mie nu mi-au luat bani pe "omorul" de greierasi.
                          Cel mai lent 1,6 8v

                          Comment


                          • salut ! Mie mi au dat factura pt zgomotul din portiera ,13 lei manopera ,garantie 90 zile ,,,2900 km,,,3 luni ,,resoftarea gratis ,testul din august platit ,asa e la iasi ,e singurul dealer timp de 10 ani ,pina in 2014 ,altul nu mai poate sa apara la iasi ,are contract cu dacia de exclusivitate,,face legea,,nu mint ,si nu vorbesc dedragul de a vorbi,,,,de 3 ani sunt satul de caremil iasi,,,e a 2 a masina logan,ma bucur ca la voi e altfel,mai ales la bucuresti ,o multime de dealeri ,ai de unde alege

                            Comment


                            • Sunt curios daca as merge la alt dealer din tara m-ar primi la revizii sau o sa ma trimita la caremil? Wow 2014 suna incredibil... O sa ajunge sa nu mai cumparam logan in Iasi din cauza service-ului

                              Comment


                              • @Juann mergi la orice service Dacia din tara (unde vrea inima ta) pt. Probleme si revizii in timpul garantiei si sunt obligati sa ti-o rezolve (nu sunt obligati sa ti-o faca si repede). Pt. Probleme tehnice poti apela la orice service Renault din Europa, doar sa ai cartile alea de garantie la tine.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google