Impresii La Volan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comfirm faza cu usile...insa in carte, am citit-o ieri dupa 2 luni, scrie ca la unele modele, peste a mea e prestige sa ne spuna un prestige cum e la el, poti activa daca tii apasat butonul de inchidere/deschidere usi timp de 5 secunde functia de blocare usi dupa atingerea vitezei de "croaziera" de 7 km/h.am vazut la un logan de 2 ani ceva asemanator, cand punea contactul se blocheaza usile, insa mi-a spus ca e functie de la alrma care a montat-o ulterior. Pareri avizate va rog si cum remediem situatia. se poate la service?
    AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• Asta nu tine de echipare! Tine de lotul din care face parte masina. Unele loturi au activata functia (semnal de viteza in UCH si functie activata in UCH) si altele nu. Deci e greu de spus care o au activata si care nu.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• piese?

Pot sa stiu si eu de unde pot cumpara o masca fata noua, p capota d portbagaj noua, un set de triple noi?.....am un 1,4 clasic si as vrea sa-i pun ceea ce e schimbat la noile modele....

Comment

• Dealeri sau magazine de piese auto . Functia de inchidere a usilor dupa 30 de sec o au doar modelele Laureate , Ambition , Prestige si variantele limitate Kiss FM si Partner .
          Practic daca se poate face inchiderea automata dupa 7-10km/h la unele Prestige , inseamna ca se poate implementa foarte usor si la LAUREATE ? Este singurul lucru care chiar mi se pare folositor si nu-l am in masina (in Bucuresti mai ales)
          1.6 MPi Icy White

Comment

• Asa cum a spus si andrei, autoblocarea usilor nu tine de varianta de echipare. Eu am Laureate si nu pot activa functia, asa cum scrie la manual; insa, tot in manual, se spune ca daca autolocarea nu functioneza trebuie vizitat un service autorizat sa ti-o activeze. Sincer sa nu fiu nici nu stiu daca imi doresc functia asta cu adevarat, deoarece este foarte nerecomandata in cazul unui, doamne fereste, evenimen neplacut. Incerc sa ma obisnuiesc sa incui masina manual la semafor.
            sigpic

Comment

• @ingerulol: Autoblocarea automata a usilor o au toate vehiculele care au ca dotare inchiderea centralizata (chiar si E1+...), in schimb inchiderea usilor dupa atingerea vitezei prestabilite o au activata doar unele loturi.

Comment

• Te inseli. De altfel tu si cu Seba sunteti datori 5 minute din viata mea cat am stat ca nebunu' langa masina asteptand sa se inchida. Ghici: nu s-a inchis.
                Azi verific si la celalat ABS+ din familie.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Pai nu ai procedat bine. Iesi din masina, blocheaza usile de la butonul de pe cheie apoi deschideo si asteapta 30 de secunde ca se inchide singura.

Comment

• MS1.6>16V...La versiunea ABS+ poti sa astepti 1540 de ani ca nu se inchid singure usile...
                    sigpic

Comment

• deci, sunteti multumiti de noul loganel(golanel)? nu de alta dar a trecut ceva de cand a aparut(4-5luni) si sunt putin curios, ca tot romanul!!!!!!!!!!!!1

Comment

• Salutare ! Am un Laureate GPL si pot sa va spun ca la deschiderea usilor din telecomanda de pe cheie , daca in interval de 30 sec nu se deschide nicio usa , atunci se incuie automat. Cestia cu blocarea automata a usilor dupa atingerea unei viteze minime de 5 km/h la mine nu functioneaza !!! De ce ? Nu stiu , desi in cartea tehnica parca era trecut !!!

Comment

• Treaba asta cu blocarea usilor dupa depsariea unei anumite viteze nu vine din fabrica.Se poate activa insa cu un Laptop si o interfata OBD.
                          Cumpar volan de Duster

Comment

• @givali: Eu scriu, eu citesc... E asa greu sa citesti mai sus sa vezi ca s-a reaspuns la intrebarea ta?

Comment

• multumit florine
                              AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• multumit de PH2....cel putin cat e noua...esti multumit..ca la orice masina de altfel...ce ma sacaie pe mine pt incepul ar fi rigiditatea cu care se inchid usile....in sensul ca daca le trantesti.....le trantesti ......iar daca le dai drumul mai incet...nu se inchid de tot....acum nu stiu ca face asa ca e noua sau mai trebuie surubarita....dar...cam asta am obesrvat eu si nu mi-a placut....in rest bani de benzina si timp de plimbat
                                http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
                                жалюзи плиссе

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google