Logan Ph2 Prestige 1,6 16v Sau 1,5 DCI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Calculat la bani nu iesi mai bine la diesel decat dupa o perioada de N ani in functie de nr Km parcursi intr-un an (N scade sau creste cu specificatia ca de 2200Euro adica diferenta iti cam cumperi vreo 2200Litrii benzina) la asta m-am referit . Dap ca sa te citez fiecare-si ia ce ii place ;)
    1.6 MPi Icy White

Comment

@yoz 13 Un tubo-diesel vrei sa spui. Ca diesel la condus nu-i chiar o placere "orgasmica".

In teorie 1,616v este mai putin fiabil decat 1,6 8v pentru ca are mai multe piese in miscare.
      Totul este pura statistica mai multe piese in miscare mai mari sunt sansele sa pice ceva. Nu spun ca sunt motoare nefiabile spun doar ca probabilitatea sa se strice ceva este mai mare la valvare.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

De ex eu am permisul de 8 luni si am facut doar eu cu loganul in afara de cealalta masina vreo 20000km , se merita sa am diesel ? Parerea mea nu .. Pt ca am lucrat si pe taxi o perioada si-mi zicea patroana de costurile destul de ridicate la diesel , dar la ea nu se pune problema ca face 100000km/an
        loganul de pe taxi cu care lucram avea 250000km si mergea bine inca .. Va dati seama ca nu era ca unul nou dar isi facea treaba .. Iar acu are trecut de 250000km , e destul de fiabil
        Its just a car ...

Comment

Am mers cu un taxi logan ph1 1.4 75 cai modelul Ambiance(coaja) pe taxi in bucuresti si avea 388.000 km!!! . Soferul a spus ca a schimbat decat consumabile , si amortizoare de 2 ori toata masina si de inca 2 ori pe partea dreapta (la ce gropi sunt in buc a avut noroc) si a laudat masina ca fiind foarte fiabila . El era posesor de AVEO (masina personala) si era cam nemultumit . S-a exprimat ca are aproape 400k cu asta si cu aveo d-abia o are de un an si a cam avut niste probleme pe la directie ceva si planetare. DECI : Logan rullz , masina ieftina si buna . se merita mai mult benzina dupa parerea mea si calcule
          1.6 MPi Icy White

Comment

Deci .... Ce inteleg eu din ce am citit ...Cea mai buna alegere ramane Prestige 1,6 16V

Comment

Uite inca un aspect: daca esti pasionat de tuning, dci se preteaza mai bine.( poti scoate performante destul de bune din motorul de 1.5).
              Dar cum vad ca nu esti, 16v ar fi de ales.

Comment

Iati nene ce vrei ) tot acolo esti ) sanatos sa fii si sa o folosesti sanatos deasemenea
                Its just a car ...

Comment

Pana atunci,uite ca au aparut si primele poze cu prestige PH2 exclusiv LoganClub si cu MCV ph2
                  Attached Files
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Curios,credeam ca la Prestige volanul este imbracat in piele

Comment

Pai este imbracat in piele...Ce anume nu vezi?

Comment

Pe mine ma aranjeaza motorul de 1,6 mpi si fibil si costuri reduse la intretinere cel putin la 77000km si mi se pare mai durabil k dizelache
                        SRF TARGOVISTE

Comment

Originally posted by TWeetY View Post
                          Pai este imbracat in piele...Ce anume nu vezi?

Am eu un Prestige de 2 saptamani. Volanul este in piele, schimbatorul la fel. Este insonorizata mult mai bine decat PH1.

Comment

Sunt bune amandoua cand sunt noi si fiecare motor are "senzatiile" lui intradevar cel diesel e mai zgomotos ...dar ai cuplu mai bun si e mai misto in oras cel pe benzina e fain si el ca e mai silentios si parca as zice ca trage mai cu zvolta la drum intins....eu am obtat pentru benzina din motive economice...depinde unde folosesti mai des masina....
                            http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
                            жалюзи плиссе

Comment

conform datelor tehnice loganul 1.5 dCI la un regim de functionare de pana la 2500 de turatii consuma in parametrii normali ... adica 4.5 maxim 5.0 l/100 eu o spun din propie experienta .... eu nu stiu cum stai la capitolul zgomot ... dar asa cum drogatii au nevoie de injectii si ce mai au nevoie ei .. eu am nevoie de acel zgomot de la diesel ... nu se aude foarte tare dar se aude fain ....

nu mai posta mirc!
                              Last edited by Seba; 20 January 2009, 15:39.
                              sigpic
                              Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

Daca vrei sa simti acceleratia si iti place adrenalina - mergi pe 16V benzina . Daca il utilizezi pur si simplu vrei sa mergi mult cu el incearca DCi 85 ca trage ca un nebun. Daca as avea banii acum as merge pe DCI 85 cu toate ca e cam scump . Bagi la benzina de 1000 de euro diferenta pana la 16v
                                1.6 MPi Icy White

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google