Problema Logan 2009

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Logan 2009

Salutare,

Sunt posesorul unui logan din 2009 de aprox 3 saptamani si am identificat o problema....
    Tabla de langa flansa de la amortizor are o crestatura si mentionez ca este doar intr-o parte....are idee cineva daca asa treb sa fie, sau m-a tepuit fostul proprietar?
    Masina este luata direct de la proprietar, singurul....de noua si mi-a jurat ca masina nu a fost pocnita in bot....
    Eu am verificat pe sub ea....dar abia acum a vazut tata...acest lucru si nu ne pricem....pe timp de ploaie..se scurge apa pe acolo...
    Attached Files

Ce e acolo e un fel de mastic. Si eu am o crapatura in acel loc, dar e superficiala. Nu cred ca e din cauza unei lovituri... Nu stiu ce sa zic...
    MULTA LUME, PUTINI OAMENI...

Comment

Eu am verificat o la lonjeroane, etc.....si nu am identificat nimic suspect, ai idee daca in spatele masticului mai este ceva? adica sa o fi facut cineva pentru a se scurge apa? pare o yaietura facuta cu ceva ascutit.....

Comment

A crapat pur si simplu masticul, nu are nimic.
        Ca sa nu stai cu piticul pe creier, pune niste mastic sau niste silicon acolo.

Comment

multumesc ptr raspunsuri. O sa pun mastic....

Comment

Am fost la masina si am reverificat si eu. E doar un mastic, stai linistit. Si al meu Logan (2007) are in acel colt, acelasi colt, o crapatura superficiala. Nu are nimic, bucura-te de masina, ca rugina e buba ei cea mare. Nici nu stii cat il pazesc pe al meu! )
            MULTA LUME, PUTINI OAMENI...

Comment

multumesc frumos pentru ajutor. Ca idee, am mai avut una din 2006 si nu avea (sau nu am vazut)..si cand am vazut la asta...am zis....gata....mi-am luat-o.....))

Comment

si la mine a aparut crapatura in acel loc... nu am mastic si am sparcâit vaselina lichida.
                Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..

Comment

Working...
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google