Accident Logan Facelift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai nu pe tine te intereseaza RCA-ul. El face RCA si el stie ca daca bea RCA-ul nu mai este valabil si trebuie sa plateasca din buzunar. (la fel e si la CASCO).
    Si asta e valabila oriunde. In afara poti sa-ti faci un fel de asigurare mai scumpa care acopera si cazurile in care esti baut ... (dar dai destul in plus).

Si ca sa-l faci sa plateasca din buzunar trebuie sa-l dai in judecata si daca mai ai si norocul sa nu aibe cu ce sa plateasca ... Ala esti!! Din pacate ... :-(

S.
    I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Pai chiar daca nu are cash... I se pune pana la urma sechestru pe bunuri. Se vand si iti iei partea de reparatie masina si cheltuielile de judecata. Dar cred ca vei albii pana atunci...

http://www.youtube.com/watch?v=Uk1t2-tQXTU

Comment

Urat sa n-ai CASCO... mai bine nu iti iei culoare metalizata la masina si iti faci casco. Omul inseamna ca a luat loganul cu banii jos, daca o lua in rate/leasing era obligat sa ii faca casco.
        sigpic

Comment

Originally posted by gabriel.Alecu View Post
          Pai chiar daca nu are cash... I se pune pana la urma sechestru pe bunuri. Se vand si iti iei partea de reparatie masina si cheltuielile de judecata. Dar cred ca vei albii pana atunci...
          Daca n-are nici o proprietate pe numele sau, n-are pe ce sa-i puna sechestru, doar pe papucii de la usa in cel mai bun caz!
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Da referitor la RCA este o chestie cum ca daca asiguratul produce accidentul din culpa grava(cazul betiei la volan) nu se acorda despagubiri. Dar nu cumva daca faci accident beat la volan e caz penal?
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Depinde de alcoolemie daca depaseste pragul de contraventie si intra la infractiune atunci da o sa i se faca si dosar penal.
              Dar dosar penal i se poate face si daca nu ar fi baut si ceilalti ar fi grav raniti (vatamare din culpa) ... Deci depinde si de ce au patit ceilalti...

oricum cel mai rau iasa cel fara CASCO ... Ca daca nu are bani sa-si repare masina ... O sa astepte mult si bine pana o sa-si recupereze ceva.

S.

P.S.: si eu am luat masina cu banii jos dar mi-am facut si CASCO in aceeasi zi. Multi nu constientizeaza ca daca nu ai CASCO risti foarte MULT.
              I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Cand am fost la Rucom sa schimba janta + cauciuc , o tipa isi luase un Opel Corsa full . Chiar daca Casco devenea valabil peste 2 zile , tipa a luat masina si s'a dus sa vada ce poate. Rezultat : s'a rasturnat cu ea pe centura -> masina dauna totala.

Comment

Originally posted by gogoasha69 View Post
                  Urat sa n-ai CASCO... mai bine nu iti iei culoare metalizata la masina si iti faci casco. Omul inseamna ca a luat loganul cu banii jos, daca o lua in rate/leasing era obligat sa ii faca casco.
                  Mai exista varianta sa faci imprumut pe nevoi personale, cu banii imprumutati iti iei masina si nu te obliga nimeni sa faci CASCO.Daca-i asa apoi asta e cea mai nasoala ipostaza, n-ai nici masina si platesti si rate la banca.
                  Last edited by Cromatic; 14 September 2008, 14:40.

Comment

csasco

Originally posted by Silviu View Post

S.

P.S.: si eu am luat masina cu banii jos dar mi-am facut si CASCO in aceeasi zi. Multi nu constientizeaza ca daca nu ai CASCO risti foarte MULT.
                    La
                    fel am facut sie eu... si numai dupa 2 luni de cumparare am gasit masina zgariata si cu oglinda sparta intr-o parcare.
                    Fara casco m-ar fi costat vreo 250-300 RON...

O cunostinta a renuntat la Casco si in luna urmatoare a intrat intr-o Dacie papuc... nici nu s-a simtit un soc mare, dar capota e indoita, aripa , masca sparta, oglinda, far.... si se estimeaza o dauna de aprox. 5500 RON...desi nu era in viteza...
                    Si eu zic ca merita...

Comment

Cred ca in cazul de fata cel vinovat va trebui sa plateasca din buzunar. In cazul in care refuza sau nu are de unde, cel cu Logan va trebui sa-l dea in judecata. Acolo, daca cel cu Fordul se gaseste vinovat si nu are de unde plati va fi executat silit prin vinderea de bunuri. Daca nici asa nu este acoperita paguba va face puscarie. Din pacate asta nu cred ca il ajuta prea mult pe posesorul de Logan, care pana la urma si-a asumat acest risc nefacandusi Casco.

Doamne fereste de astfel de intamplari.
                      sigpic

Comment

Corect ar fi ca loganu sa se repare pe RCA-ul celui cu fordu, iar cei de la RCA sa il dea in judecata si sa recupereze bani de la cel cu fordu (daca era baut)...numa cum suntem in Romania si aici toti vor sa te fure :p

PS: daca ai masina nou/un SH mai scump te chinui un pic si ii faci si un casco, nu sti niciodata
                        ...de doi lei :p

Comment

Mi-am luat masina cu "banii jos" si nu mi-am mai facut casco pt ca nu am mai avut bani. De trei luni circul fara. Cat m-ar costa casco pe luna la un laureate 1,4 mpi cu ABS? Pretul de achizitie cred ca a fost in jur de 8800E

Comment

Intre 300 si 400 de euro pe an depinde de societatea de asigurare, exista destule postari despre asta trebuie doar sa cauti in tread-ul potrivit, este deschis separat.

Comment

Accidentul "meu"

Acum 8 zile am avut si eu accident cu un Logan ph2 ce il aveam de o luna (nu apucasem sa fac 2500 de km).
                              Un copil teribilist cu permis de 8 zile a zis ca are masina smechera si ca nu mai trebuie sa cedeze trecerea ca el apuca sa treaca, cazul in care nu apuca eu ar fi trebuit sa-l las sa treaca. Ideea e ca el s-a gandit sa iasa exact cand eu am ajuns in dreptul lui. Am incercat sa-l evit dar degeaba. M-a lovit in roata din stanga-fata impingandu-ma intr-un papuc de "fier". Papucul avea bara de fier sudata de masina, deci masina mea in fata era acordeon. Mentionez ca el avea un cielo caruia i-a zgariat putin bara din fata si i-a cazut placuta de inmatriculare.
                              Adevarul e ca aveam si centura pusa si nu am simtit adevarata forta a impactului.
                              Masinuta mea s-a comportat exemplar, ABS si-a spus si el cuvantul.
                              Acuma nu mai am ce sa fac, masina nou lovita nu mai e noua, dar sper sa nu ma dezamageasca.
                              From all the things i`ve lost i miss my mind the most

Comment

fondul de protectie a victimiler strazii

cred ca asta l-ar putea ajuta pe cel cu loganul daca soferul din ford era baut si rca-ul lui nu mai este valabil

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google