Pai un CASCO la un Logan de aproximativ 9000 de euro e ceva de genu 1750 lei pe an (ASIB**). Poti plati lunar, sau la 3,6 12 luni. Eu am beneficiat de o reducere din diverse motive, si la un laureate 1.6 16V din martie 2009 platesc 950 RON/luna "all inclusive" ca sa zic asa.(ASIB**)
Accident Logan Facelift
Collapse
X
-
Originally posted by ralukutza View PostAcum 8 zile am avut si eu accident cu un Logan ph2 ce il aveam de o luna (nu apucasem sa fac 2500 de km).
Un copil teribilist cu permis de 8 zile a zis ca are masina smechera si ca nu mai trebuie sa cedeze trecerea ca el apuca sa treaca, cazul in care nu apuca eu ar fi trebuit sa-l las sa treaca. Ideea e ca el s-a gandit sa iasa exact cand eu am ajuns in dreptul lui. Am incercat sa-l evit dar degeaba. M-a lovit in roata din stanga-fata impingandu-ma intr-un papuc de "fier". Papucul avea bara de fier sudata de masina, deci masina mea in fata era acordeon. Mentionez ca el avea un cielo caruia i-a zgariat putin bara din fata si i-a cazut placuta de inmatriculare.
Adevarul e ca aveam si centura pusa si nu am simtit adevarata forta a impactului.
Masinuta mea s-a comportat exemplar, ABS si-a spus si el cuvantul.
Acuma nu mai am ce sa fac, masina nou lovita nu mai e noua, dar sper sa nu ma dezamageasca.
Dupa un accident daca nu e reparata cum trebuie la service intradevar s-ar putea sa nu mai fie masina ca noua in sensul ca directia nu o sa mai fie la fel; si daca ziceai ca ai intrat in spate la unu cred ca ti-a afectat si motorul un pic. Mai bine o faci si o vinzi si-ti iei alt logan ;)
Comment
-
doar tabla o avea indoita si ceva probleme la directie dar nu cred ca tare mari deoarece am ajuns cu roata stramba din tei pana in vitan. ma gandesc sa o pastrez si eventual de-l vap pe pustiulica pe strada sa-i transmit toate urarile mele de bine lui si familieiFrom all the things i`ve lost i miss my mind the most
Comment
-
uitati aici tot ph2 la 100 km/h cum e si nimeni nu a avut nimic erau 2 pers in ea
masina avea 2500 km la bord 1.6 mpi
nu avea casco si era bautAttached Files- Iónúţ011.jpg (283.5 KB, 435 views)
- Iónúţ020.jpg (314.1 KB, 416 views)
- Iónúţ040.jpg (267.2 KB, 381 views)
- Iónúţ044.jpg (353.8 KB, 549 views)
- Iónúţ030.jpg (239.3 KB, 382 views)
- Iónúţ034.jpg (226.3 KB, 266 views)
- Iónúţ032.jpg (270.1 KB, 265 views)
- Iónúţ031.jpg (250.2 KB, 253 views)
- Iónúţ029.jpg (228.4 KB, 227 views)
- Iónúţ026.jpg (302.1 KB, 239 views)
Comment
-
nu e dauna totala...inca un exemplu ca betia la volan se pupa. bot in volan...
wow, incredibil, au sarit airbag-urile. oare s-au ars pe maini?...
pasagerul din dreapta mai avea putin si ramanea fara capul de pe umeri. oricum nu il are, din moment ce s-a urcat in masina cu sofer beatLast edited by bogdan_1984; 8 May 2009, 10:09.sigpic
Comment
-
Originally posted by Cristi_LCD View PostDa referitor la RCA este o chestie cum ca daca asiguratul produce accidentul din culpa grava(cazul betiei la volan) nu se acorda despagubiri. Dar nu cumva daca faci accident beat la volan e caz penal?Doar oamenii plicisitori se plictisesc!
Comment
-
ma doare sufletul cand vad masina. bine ca nu a patit nimeni nimic. mai bine ala vinovat ramanea fara creier.oricum nu are.el om destept se urca la volan si se crede mare smecher. asta e viata. pacat de masina ca banii erau munciti (cred) dar si bani de bautura erau munciti!?From all the things i`ve lost i miss my mind the most
Comment
-
daca aia nu e dauna totala, atunci ce e? din poza5 cred ca a avut si airbaguri laterale, ori daca si alea au puscat, la cum arata tabla se mai repara masina aia la mama dracului. nici o sigurare nu o sa-i plateasca reparatiie. asta daca era treaz...dar cum a fost beat, oricum nu vede nimic de la asigurari. bine ca au scapat...soferul pe viitor ar face bine sa nu mai bea si sa se puna la volan. de dat blana nu comentez...macar sa nu mai bea.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
orcum nu avea casco
iar reparatia la reprezentanta dacia costa in jur de 250 mil]
mersi operatorului ca a sters numarul de inmatriculare chiar am uitat sa il sterg cand am pus pozeleLast edited by speed_shock; 12 May 2009, 14:54.
Comment
-
comparatie comportare 12.08.2008 logan, honda civic
urmarile unui accident pe care l-am avut cu loganul in ungaria, fiind lovit in spate dupa franare in coloana de un honda civic. in afara de ce se vede afara s-a deformat fusta spate si oala in care e depozitata roate de rezerva si toba de esapament. in rest eu am venit pe rotti din budapesta, honda a plecat cu platforma. mai greu acum cu asigurarea, rca-ul ei fiind din ungaria. va tin la curent cum se rezolva in cazul unui accident in strainatate. acolo am incheiat un constant amiabil si am obtinut o adeverinta de la politie
Comment
-
din pacate cunosc si eu consecintele unei astfel de tamponari. deoarece loganul este inalt de spate, honda aceea, mai mult ca sigur a intrat sub logan, consecinta: loganul are numai cateva parti afectate. din cate se vede, nici macar capota portbagajului nu este atinsa. sa te astepti pe la vreo 30 mil reparatia. atat m-a costat pe mine.sigpic
Comment
Comment