Sau 5.800 de lei cat m-a costat pe mine in februarie(de fapt pe cei de la generali) la o lovitura aproape identica(schimbat bara , podea portbagaj , suport si lampa numar , si vopsirea acestora).La mine a intrat mai mult in dreapta , fara sa atinga toba.
Accident Logan Facelift
Collapse
X
-
Eu zic ca la siguranta pasagerilor la logan sa acordat o importanta mare. Vizitati site-urile gen stirile protv si altele de fel si scrieti accident logan sa vedeti cazuri gen logan cazut de pe pod in gol 6-8 metri dupa care rostogolit de vreo 3-4 ori si soferu a iesit singur din masina si a sunat la 112 avand o mica taiteru intre degtele de la mana dreapta...ATAT !
Comment
-
la casco am renuntat si eu pt k nu merita sincer daca esti sofer bun si sti k nu lovesti masinile nu merita casaco eu am avut 25 de ani casco fara o paguba si nenorocitii astia de la asigurari nu iti fac nici un fel de reducere daca nu ai accidente ba mai mult iti maresc in fiecare an polita de asigurare , eu de curind de 4 luni am mai luat un logan de 1,5 dci 85 cp si luna trecuta nu am mai vrut sa platesc ratele la el si leam dat masina inapoi su uitat urit la mine cind leam zis k nu o mai platesc si leo dau inapoi sa se spele pe cap cu ea k mai am una si pe asta o tin mai mult in garaj si nu merita sa mai platesc totul pt ea daca nu umblu cu ea si atunci miau facut propunerea daca vreau k sa platesc in continuare k in scoate asigurarea casco de la ea sa nu o mai platesc numa sa nu le las masina pe cap acolo asa k acum platesc doar rata la ea fara casco si e mult mai bine asa .
Comment
-
Originally posted by tzeegunoo View PostSau 5.800 de lei cat m-a costat pe mine in februarie(de fapt pe cei de la generali) la o lovitura aproape identica(schimbat bara , podea portbagaj , suport si lampa numar , si vopsirea acestora).La mine a intrat mai mult in dreapta , fara sa atinga toba.
Comment
-
daca au lucrat atent si nu batut cu barosul de 5 kg si nu au ascuns toate imperfectiunile sub 1 cm de mastic atunci DA!!! ai procedat corect. o data pusa dalta pe masina si apoi aparatul de sudura .......plus ca tabla noua nu are tratamentul anticoroziv si nici protejarile cu ceara si grund nu vor mai fii identice cu cele din uzina. Se poate sa apara lufturi nedorite sau sa se infiltreze apa pe ici pe colo....deci stai linistit ca ai procedat corectPain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
am trecut pe langa un accident la o trecere de pietoni. tipic, cel din spate nu a fost atent si poc. iar tipic, pejou', 206 fiind, fata busita: bara, faruri, cred ca si radiatorul A/C sau de racire, iar loganul bara spate atinsa, probabil si fusta, nu sunt sigur si la fel de nesigur teava de esapament infundata.sigpic
Comment
-
salut anul acesta in septembrie am avut si eu o altercatie cu un opel astra caravan care intrand pe drumul cu prioritate pe care circulam mi-a produs urmatoarele pagube bara fata, far stanga fata ,aripa stanga fata, usa stanga fata si nu in ultimul rand si fuzeta sparta amortizorul rupt si una bucata janta aliaj sparta deviz final service 4500 de ron in momentul de fata masina se prezinta si merge impecabil
Comment
Comment