Accident Logan Facelift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

asa am gasit capota lovita de sarbatori. sarbatori fericite ....fara evenimente..
    scuze de off topic
    AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

La accidentul cu Loganul albastru suit pe stalp si cu soferul baut - nu pot sa nu remarc celebrul profil de Kormorane... :P

Comment

de cred uni ca loganul nu este o masina reusita la pretul ei este ok....
        Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

Daca nu se deschide airbagul la logan,ar trebui sa verificati butonul ptr airbag sa fie on nu off ;)

Comment

ala e buton doar pentru air bag-ul pentru pasager ( a se citi pasager din dreapta ). Cel putin asa stiu ca era. In concluzie air bag-ul de la sofer trebuie sa sara.
            sigpic

Comment

in aceasta seara am lovit mortal un caine si mi-a cazut proiectorul de pe stanga, sa rupt suportul; stie cineva daca se potriceste de la ph1, sau de la mcv?
              ... restu' e logan

Comment

Am avut acelasi incident ca si tine.
                Vezi ca sunt doua modele de suporturi unu e aprox 18 ron iar celalalt aprox 22 ron.(de MCV).
                Difera cel de stanga fata de cel din dreapta.
                Daca a mai ramas ceva din suport, desprinde-l din agrafele cu care mai e prins pe spoiler si vezi care se potriveste.
                Farul de ceata e de la 40ron. - 200 ron.
                Cel cu 40 ron. are dejavantajul ca poate sa intre apa in el, sa joace lentila si sa nu o poti regla. Daca esti priceput si mai ai rabdare sa-i dai un silicon si sa-l mai "imbunatatesti" mai bine cu 40 ron. Eu din asta am pus. La cat folosesc farurile de ceata .... nu merita 200 ron. pe un far, este aberant pretul, doar nu e din aur ......
                Last edited by lau; 14 November 2010, 13:05.

Comment

multumesc, dar m-am hotarat sa ma duc la casco pentru ca am si bara un pic crapata , mai este si carenajul rotii...
                  ... restu' e logan

Comment

De curiozitate poti pune factura cu tot cu manopera te rog?
                    Multa lume, putini oameni...

Comment

am avut si eu un accident in urma caruia am schimbat aripa dreapta,bara,farul,capota care era ff putin lovita,bara aia sin spate la spoiler..in afara de asta a fost si lonjeronul putin indoit in capat.ieri am scos masina din service,sunt multiumit de cum a iesit nu se prea cunoaste dar sunt curios daca o sa am probleme din cauza lonjeronului in timp...masina nu trage stanga/dreapta am testato si la viteze mari....

Comment

Originally posted by bobo77 View Post
                        De curiozitate poti pune factura cu tot cu manopera te rog?
                        toata operatia a costat 2249 lei. (bara noua, proiector+suport, carenaj roata si inca un plastic mic)
                        ... restu' e logan

Comment

sfat!

salut,am fost implicat intr un accident in parcare in urma caruia masina a ramas cu urmatoarele daune:usa dreapta fata+spate+aripa spate+prag indoite,am fost la firma de casco pt constatare samd,luni masina a intrat in service "CONDORUL Calarasi" unde mi s a spus ca pragul va fi desfacut si tras cu nus' ce masina speciala...ca nu se va incarca cu chit.toate bune si frumoase pana azi cand ma duc sa o ridic...in hala masina arata foarte bine vopsita toata partea dreapta,am vb cu ing pt ca era vopseaua inca umeda sub prag ,m a asig ca nu e nici o pb ca se usuca,,am plecat cu masina si cand am ajuns acasa surpriza pragul arata precum soseaua de pe centura bucurestiului numai valuri care se seziaza doar in lumina.m am dus inapoi cu masina programul se term,,,in fine cam atat cu vorbaraia si patania mea .sfatul meu este sa nu va reparati masina la CONDORUL decat daca stati langa ei,eventual cu biciul! maine vedem deznodamantul....

Comment

salut. dute peste ei si fa scandal, poti ajunge si la OPC . si asa am auzit ca au dat pe unul afara de la ei.
                            ... restu' e logan

Comment

salut!stie cineva o usa portbagaj pentru logan facelift la second hand, de vanzare si daca da la ce pret,cu stima!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google