Accident Logan Facelift
Collapse
X
-
Pana la urma sunt doar niste fiare, fiare care se indreapta sau se inlocuiesc. Nu are importanta cat de mult s-a indoit loganu;, de fapt asta e si scoput sa se deformeze in asa fel incat sa absoarba socul, iar cei din masina sa nu pateasca nimic.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Doua chestii. Fordul este chiar pe colt de aia pare mai intreg decat Loganul.
Doi: voi nu vedeti ca habitaclul la Logan este intreg. Nici macar nu e spart parbrizul. Si asta conteaza cel mai mult.
Restul, ca cine-i vinovat, are sau nu CASCO, nu prea ma intereseaza ca nu-i cunosc pe nici unulCel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Salutare imi pare rau pentru ce sa intamplat sper sa fie bine amandoi soferii si vad ca loganu sa descurcat destul d bine,am mai vazut cateva loganuri busite si aratau rau de tot dar persoanele din el nu aveau aproape nimic in afara de zgarieturi si o sperietura mai puternica,chiar daca gurile rele nu sunt de acord eu cred ca renault a acordat ceva atentie sigurantei si socul accidentului a fost absorbit de caroserie.Acum cateva zile un prieten taximetrist a facut accident,masina arata groaznic cel putin in fata ca a fost accident frontal el avea un opel astra 2007 a facut cunostiinta cu un cap de pod masina era praf cand am vazuto dar el nu a avut decat un umar dizlocat si cateva zgarieturi in rest a iesit bine scuze ca am scris mult.
Comment
-
Originally posted by Cristi_LCD View PostDoua chestii. Fordul este chiar pe colt de aia pare mai intreg decat Loganul.
Doi: voi nu vedeti ca habitaclul la Logan este intreg. Nici macar nu e spart parbrizul. Si asta conteaza cel mai mult.
Restul, ca cine-i vinovat, are sau nu CASCO, nu prea ma intereseaza ca nu-i cunosc pe nici unul
si chiar ieri m-am uitat pe youtube la crash-test facut de logan si parca seamana destul de bine ce am vazut in poze la ph2 cu ce e acolo (parbriz, habitaclu).
Comment
-
Originally posted by Razzvan View PostNu cred ...
Cica ar exista o problema ... Cel cu Fordul era baut iar in cazul de fata polita RCA nu ar mai fi valida ...
Si daca ala se face ca ploua si zice ca n-are, ce spune legea in asemenea cazuri?
Comment
-
Il da in judecata ... Si legea ii va cere la vinovat sa plateasca din buzunar ... Si daca nu are ... Asta e ... Astepti pana o avea ...
e nasol de cel cu Loganul ca nu are CASCO ... O sa umble de ii vine rau si pana atunci masina va sta si ea asa ... Cum e acuma! :-(
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment