Accident Logan Facelift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Accident Logan Facelift

Din cate se pare vinovat este cel cu Fordul iar persoana cu Logan nu avea Casco ... S'a indoit destul de rau Loganul...

Mda, s-a indoit, dar ca sa relatez spusele doi co-forumisti, p-afara arata rau la faze d-astea dar inauntru nu simti socul asa tare
    If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Daca cel cu Ford-ul este vinovat atunci cel cu DACIA trebuie sa pupe si Pamantul pentru ca a scapat de paguba ce o avea de suportat pentru ca nu avea CASCO.

Comment

Parerea mea ca odata ce ai bulito nu mai iese cum era ca la inceput.Am vazut o gasca de masini reparate si nu mai sunt ce au fost.
        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Nu conteaza cat de mult se indoaie la ext, conteaza cata siguranta ofera celor din interior.
          Sunt curios s-a deschis airbag-ul la logan?
          Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

Pana la urma sunt doar niste fiare, fiare care se indreapta sau se inlocuiesc. Nu are importanta cat de mult s-a indoit loganu;, de fapt asta e si scoput sa se deformeze in asa fel incat sa absoarba socul, iar cei din masina sa nu pateasca nimic.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Doua chestii. Fordul este chiar pe colt de aia pare mai intreg decat Loganul.
              Doi: voi nu vedeti ca habitaclul la Logan este intreg. Nici macar nu e spart parbrizul. Si asta conteaza cel mai mult.
              Restul, ca cine-i vinovat, are sau nu CASCO, nu prea ma intereseaza ca nu-i cunosc pe nici unul
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Sa deschis airbagul ? Nu se prea vede in poze.

Comment

Nu cred ...

Cica ar exista o problema ... Cel cu Fordul era baut iar in cazul de fata polita RCA nu ar mai fi valida ...

Comment

Salutare imi pare rau pentru ce sa intamplat sper sa fie bine amandoi soferii si vad ca loganu sa descurcat destul d bine,am mai vazut cateva loganuri busite si aratau rau de tot dar persoanele din el nu aveau aproape nimic in afara de zgarieturi si o sperietura mai puternica,chiar daca gurile rele nu sunt de acord eu cred ca renault a acordat ceva atentie sigurantei si socul accidentului a fost absorbit de caroserie.Acum cateva zile un prieten taximetrist a facut accident,masina arata groaznic cel putin in fata ca a fost accident frontal el avea un opel astra 2007 a facut cunostiinta cu un cap de pod masina era praf cand am vazuto dar el nu a avut decat un umar dizlocat si cateva zgarieturi in rest a iesit bine scuze ca am scris mult.

Comment

Originally posted by Cristi_LCD View Post
                      Doua chestii. Fordul este chiar pe colt de aia pare mai intreg decat Loganul.
                      Doi: voi nu vedeti ca habitaclul la Logan este intreg. Nici macar nu e spart parbrizul. Si asta conteaza cel mai mult.
                      Restul, ca cine-i vinovat, are sau nu CASCO, nu prea ma intereseaza ca nu-i cunosc pe nici unul
                      Si mie mi se pare ca s-a comportat destul de bine la impact.

si chiar ieri m-am uitat pe youtube la crash-test facut de logan si parca seamana destul de bine ce am vazut in poze la ph2 cu ce e acolo (parbriz, habitaclu).

Comment

Originally posted by Razzvan View Post
                        Nu cred ...

Cica ar exista o problema ... Cel cu Fordul era baut iar in cazul de fata polita RCA nu ar mai fi valida ...
                        Si-atunci cum face, il da in judecata sa-i dea banii sau cum?
                        Si daca ala se face ca ploua si zice ca n-are, ce spune legea in asemenea cazuri?

Comment

Il da in judecata ... Si legea ii va cere la vinovat sa plateasca din buzunar ... Si daca nu are ... Asta e ... Astepti pana o avea ...

e nasol de cel cu Loganul ca nu are CASCO ... O sa umble de ii vine rau si pana atunci masina va sta si ea asa ... Cum e acuma! :-(

S.
                          I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Da naspa fara casco daca cel vinovat a fost baut si RCA in cazul asta nu are nici o valoare.
                            Il da in judecata insa nu se stie cand ii va da banii sa isi faca masina.

Comment

Numai in Romania se poate intampla asa ... Nu inteleg de ce nu e valabil RCA'ul.... Ce ma intereseaza pe mine daca jegu' de om e baut/ drogat etc ...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google