If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
in general toate accesoriile de la ei au preturi piperate....Eu mi-am pus alarma de la ei cu pager, am dat 650 lei pe ea, si aceeasi alarma pe net are pretul de 400 lei.Presurile erau 150 lei si "alea de SRL"cum s-a exprimat doamna de acolo erau 80 lei ....Destul de mult.Ce as vrea sa mai montez la ea sunt senzorii de parcare care au preturi intre 400 si 450 lei.
Cat despre termen de licrare nu prea am ce sa le reprosez...Mi-au spus initial pe 23.09, masina a ajuns la ei pe 24 si eu am ridicat-o pe 25.Vocea clientului imi daduse termen 07.10...Termen care consilierul de vanzari mi-a spus ca este termenul maxim....
nu mai da "quote" cand raspunzi la ultimul post. foloseste "post reply". in josul paginii...
Salut,pe data de 10 septembrie am achitat un autoturism logan ph2,versiunea laureat,culoare bleu electrique,fara alte optionale.Dealer-ul IPSO din Ploiesti mi-a spus ca pe data de 14.10 voi avea masina iar la Vocea Clientului 30.10!!Dupa cate am vazut mai devreme se pare ca timpul de livrare e undeva la mijloc!!Asa este?
Optional este si ABS+AFU indiferent de echipare si vopsea metalizata in total 705 euro.
...
Se pare ca am gresit in privinta ABS-ului probabil ca e in standard, la configurator pe site asa apare.
Prestige e versiunea care are ca optionale airbaguri laterale si garantie extinsa din cate stiu eu. Din cate am inteles sunt stocuri de ph2 prestige. Cred ca ar fi ciudat ca in acele stocuri sa nu fie si masini cu dotarea optionala airbaguri laterale.
Eu vr airbaguri laterale neaparat nu conteaza ca mai astept 2 saptamani in plus dar vreau sa iau tot ce se poate pentru siguranta mea si a pasagerilor.
Ph2 si Sandero au obtinut 4 stele la NCAP fara airbag-urile laterale - rezultatele vor fi publicate in nov. Cred airbag-urile vor conta cat de cat insa sunt sceptic .Nu-mi dau senzatia de mai sigur
Revin cu un nou anunt.
Nerabdator cum sunt...De nevoie nu de altceva...M-am saturat sa merg pe jos la servici s.A.M.D. Ca e la mama naibii in praznic......Pun mana pe mouse intru pe site la dacia si scriu mail catre VC.
Acolo ii intreb daca se poate mai repede etc etc.
Uite ce imi raspund :
Buna ziua,
Stimate domnule XXXXXXX,
Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.
Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam faptul ca termenul previzional de livrare a autoturismului DACIA LOGAN F2 PREFERENCE 1.4 cu numar de identificare UU1LSDAEF406XXXXX este 30.10.2008.
Termenul de livrare comunicat mai sus reprezinta un termen previzional si nu unul fix.Pentru a putea afla data exacta de livrare a autoturismului respectiv, va recomandam sa mentineti legatura cu agentul autorizat Dacia, SC CAREMIL IMPEX SRL Iasi, in preajma termenului indicat.
Acum oare pe cine sa mai cred? Pe cei de la Caremil care mi-au zis data de 15 sau cei de la VC?? Faza e ca deja am si inceput sa platesc la ea (masina luata pe credit) actele facute luna trecuta si prima rata tb sa o platesc acusi..Sa nu mai vb ca am dat in avans casco(asa trebuie cica) -1 luna .....
Si acum stau platesc si astept.....
si m-a mai mancat si ...Sa imi vand fosta masina...
Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment