Comenzi Ptr PH2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Logan PH2 1.4 Laureat cu ABS (Bleu Marine). Platit integral prin credit auto pe 31 iulie, data de livrare estimata "sfarsitul lui august", V.C. Zicea 12 septembrie.
    Masina a sosit pe 1 septembrie, deci ma declar multumit!

Comment

Laureate 1.6 16v Bleu Electrique, Abs+afu, mp3. Comandat pe 5 septembrie, termen livrare 23 septembrie si data limita 10 octombrie. Sper sa vina pe 23 .
      Our greatest glory is not in never failing, but in rising up every time we fail.

Comment

Originally posted by andrei View Post
        Va rog sa discutati despre masinile comandate, nu de cele de pe stoc!
        Asta erasi ideea, multam Andrei pentru interventie..
        AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

Am fost azi la Dealer, masina a iesit, asteapta sa incarce in tir....Miercuri ,joi cica vine....

Comment

Ph2 1.6 16v laureate bleu marine, ABS, geamuri electrice spate, mp3, comandat pe 15.07.2008(livrare 12.09.2008-sau pe acolo),ridicat masina pe08.09.2008.
            Masina a fost la dealer pe 02.09.2008.
            B92MHO

Comment

Am vb cu delaru meu si a zis ca unora le-au venit masina mai devreme cu o saptmana decat teremnul stabilit altora a intarziat cu o saptmana dar in cazul meu e mai special au intarziat enorm si cica nici el nu-si da seama ce are... Pt ca nu-i spune masina "Blocata" ci in procesul final de productie...Comandata pe 11iulie si un nou termen 17Septembrie... O avea probleme cu masina mea.. Anumite defecte... Care ar intarzia scoaterea ei din fabrica?

http://www.youtube.com/watch?v=Uk1t2-tQXTU

Comment

Originally posted by alex86 View Post
                Ce optionale ai avut pe el de a fost la dealer?
                Nici o optiune....

Comment

Maine am fost chemat sa o ridic pe a mea .. Azi a sosit la dealer . Termenul de livrare era de 20 sept . A venit mai devreme , dar ma gandesc sa o refuz . Nu stiu de unde isi ia Dacia Cursul valutar dar ma va costa masina cu 5 mil mai mult decat initial si totusi euro a crescut cu 180 lei vechi.
                  1.6 MPi Icy White

Comment

Azi am primit vestea....A sosit masina....Este la dealer,m-a sunat azi la 14, dar nu eram in oras, acum am ajuns...Ma duc dimineata sa o aduc acasa...O sa postez si impresii si foto
                    au intarziat 6 zile, dar a veni cu 2 sapt inainte de VClientului...

Comment

Am ridicat-o mai repede cu 5 zile decat aveam termen . E superba functioneaza perfect am primit si plinul la GPL din uzina , dealer-ul pana cand am trasferat restul de bani deja o pregatise cu aparatori noroi + presuri (on the house) Sa va soseasca cat de repede posibil si voua va doresc . Dealer-ul meu a fost foarte prompt.
                      1.6 MPi Icy White

Comment

Originally posted by ingerulol View Post
                        Am ridicat-o mai repede cu 5 zile decat aveam termen . E superba functioneaza perfect am primit si plinul la GPL din uzina , dealer-ul pana cand am trasferat restul de bani deja o pregatise cu aparatori noroi + presuri (on the house) Sa va soseasca cat de repede posibil si voua va doresc . Dealer-ul meu a fost foarte prompt.
                        NU am auzit pana acum sa dea presuri la Dacia !

Comment

Eu am primit presuri. Insa au fost de o calitate fff slaba . Sunt 250 de mii in real presurile ce le-am primit. Sunt cele negre cu dunga rosie.
                          Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Pe mine m-au anuntat ieri cei de la dealer ca a ajuns masina la ei, cu 5 zile mai devreme. Luni merg sa o iau.
                            Our greatest glory is not in never failing, but in rising up every time we fail.

Comment

Apropo..
                              am ridicat masina pe 16...Am primit si presuri din partea casei, nush daca e ce trebuie ca ala de la sofer e mai mic..O fi de la alta marca...Am platit nr 60 si asigurarea 198 ca e motor de 1.6
                              pina azi cand postez am deja 1100 km facuti , sunt la mare acum cu ea..Pina la cat e rodajul?
                              masina se comporta excelent din toate punctele de vedere...

Comment

Originally posted by razvyy21 View Post
                                Eu am primit presuri. Insa au fost de o calitate fff slaba . Sunt 250 de mii in real presurile ce le-am primit. Sunt cele negre cu dunga rosie.
                                din astea am primit si eu si sunt execrabile.... Cele de la sofer sunt sfisiate la mijloc exact unde tii tocul pantofului... Zici ca am mers cu crampoane metalice pe tocuri.....

deci daca gasesti unele faine merita investitia.... Oricum ale mele nu au inca 1 an si sunt duse.

bafta !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google