Comenzi Ptr PH2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sincer sa fiu,eu m-as baza mai mult pe ce zice dealer-ul.Nu pt ca a zis de 15,cred ca dealer-ul tine mai bine evidenta decat V.C.Asta este parerea mea,poate eu gresesc,daca altcineva are cunostinte mai bune in acest domeniu,sa ne lamureasca si pe noi.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Data minima: 15.10.2008
      Data maxima de livrare: 30.10.2008
      Eu afirm ca o sa vina undeva dupa 15, cu cateva zile, dar nu mult.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sustin la Andrei...Exact asa am patit si eu , am platit o rata dealer a zis 9-10 sept, VC 30 sept masina gata pe 16 la dealer..Deci? Bafta...
        AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

La cit a crescut euro,in ultimele zile.....Ideal ar fi ca masinile sa soseasca prin decembrie...Cind o sa mai scada .....Euro !!!

Comment

de acord cu voi!

Comment

Alta acum,euro a crescut prea mult pt a comanda masina.Cel putin din punctul meu de vedere...
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Iar "DACIA" practica un curs diferit fata de cel oficial.......

Comment

Eu am platit masina cand era euro 3,64...Asa ca mie sa imi vina mai repede nu in decembrie
                  Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

Originally posted by JmEk View Post
                    Revin cu un nou anunt.
                    Nerabdator cum sunt...De nevoie nu de altceva...M-am saturat sa merg pe jos la servici s.A.M.D. Ca e la mama naibii in praznic......Pun mana pe mouse intru pe site la dacia si scriu mail catre VC.
                    Acolo ii intreb daca se poate mai repede etc etc.
                    Uite ce imi raspund :
                    Buna ziua,
                    Stimate domnule XXXXXXX,

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.

Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam faptul ca termenul previzional de livrare a autoturismului DACIA LOGAN F2 PREFERENCE 1.4 cu numar de identificare UU1LSDAEF406XXXXX este 30.10.2008.

Termenul de livrare comunicat mai sus reprezinta un termen previzional si nu unul fix.Pentru a putea afla data exacta de livrare a autoturismului respectiv, va recomandam sa mentineti legatura cu agentul autorizat Dacia, SC CAREMIL IMPEX SRL Iasi, in preajma termenului indicat.

Acum oare pe cine sa mai cred? Pe cei de la Caremil care mi-au zis data de 15 sau cei de la VC?? Faza e ca deja am si inceput sa platesc la ea (masina luata pe credit) actele facute luna trecuta si prima rata tb sa o platesc acusi..Sa nu mai vb ca am dat in avans casco(asa trebuie cica) -1 luna .....
                    Si acum stau platesc si astept.....
                    si m-a mai mancat si ...Sa imi vand fosta masina...

exact asa am patit si eu...Dealerul mi-a dat termen 23.09.2008,VC 07.10.2008 si masina mea a venit pe 24, am ridicat-o p 25(ca am montat alarma de la ei).Dealerul mi-a spus ca termenul dat de VC este termenul maxim...Tot asa am platit si eu o rata la casco in avans si inainte sa imi vina masina am platit si rata la banca....Dar bine k a ajuns la mine...

Comment

MARE PROBLEMA: M-au sunat chiar acum de la dealer ADRAS din Turda sa-mi spuna ca a venit masina! Dar ca nu pot s-o ridic pentru ca avizul de plata e cu data de 06.10, iar tranzactia s-a incheiat cu data de 07.10 - cand era alt curs. Diferenta e de 2000 ron, pe care eu nu-i voi achita, si pentru care ei se cearta cu banca acum. Pana nu se finalizeaza problema eu nu achit nimik. O sa-i dau in judecata si mai rau sun si la OPC! Eu n-am nicio vina!

Comment

Incepe cu vocea clientului, daca nu se rezolva, atunci mergi la opc...
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Din ce stiu eu e ca se procedeaza intr-un fel ca la leasing adica banca da un acont in procente din valoarea totala pentru a se putea lansa comanda si a putea intra in fabricatie masina iar diferenta se achita cand masina este gata.
                          Deasemenea, stiam ca DACIA practica un alt curs fata de BNR iar valoarea euro pentru o saptamana este cel din ziua de luni.Deci, chiar daca o comanzi vineri, masina va fi platita la cursul de luni.Este valabila si reciproca, adica vineri sa fie un curs mai mare ca cel de luni dar cel de luni se ia in considerare.

Comment

La mine in data cand am semnat actele au trimis si op de plata de la banca la dacia si asta a fost ,nu a mai contat curs etc...Masina a fost platita integral in ziua in care am si comandat modelul.Pretul a fost cel afisat de dacia in lei la ei pe site ptr modelul ce l-am comandat

Comment

Cursul Dacia se face in fiecare zi de marti (saptamanal) deci orice alta tranzactie efectuata la ei nu are cum fie in felul descris de tine . Apar si probleme dar tot ei le vor rezolva . Incearca la VC si apoi la OPC . Sau faci ca mine (sau cum vroiam eu sa fac pentru ca nu au vrut sa-mi ia banii toti la 2 ore dupa ce facusem comanda si diferenta a fost de vreo 530 ron) ACHITI TOT si conform legii ai voie in 24 ore sa refuzi produsul. NU E OBLIGATORIU SA DAI VREUN MOTIV . EI SUNT OBLIGATI PRIN LEGE SA-TI DEA BANII INAPOI (TOTI) si nici nu vei pierde comsion 3000 ron din cei 5000 pe care probabil i-ai dat . Eu cand le-am zis le-a picat fata . Insa am facut rost de 500 care-mi trebuiau si am achitat-o , insa daca era mai mult clar o refuzam . Asta e ... Criza financiar noi suferim din plin
                              1.6 MPi Icy White

Comment

Si eu am achitat-o azi (06.11.2007), si trebuia sa o ridic a doua zi de dealer. Sa aflu ca o primesc peste cateva zile ca nu e trailerul plin. Pun mana pe telefon si spun ca daca nu primesc masina pana a doua zi imi retrag bani, cei de la vc au zis ca revin cu un tel mai tarziu. Seara pe la 9 asa am fost sunat si anuntat sa ma prezint la ora 3 jumate a doua zi sa ridic masina
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google