Comenzi Ptr PH2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Deci ... Se poate. Categoric despre asta va spuneam
    1.6 MPi Icy White

Comment

Multumesc pentru raspunsuri....Am sunat la VC si i-am amenintat ca daca pana maine nu iau masina, fara sa dau banii...Sun la OPC! Deci...Astept sa vad ce se rezolva azi!

Comment

Ingelurol...Am achitat toata masina! Tocmai de-asta e diferenta de 20 mil (ca restul de plata, pe care l-am platit luni sa scap de cursul de marti, era foarte mare). Aici intervine smecheria lor...Ca n-au zis pana la ce ora putem achita prin banca...Si eu am platit cand am iesit de la servici, ca alti 5 oameni, care sunt in aceesi situatie acum!

Comment

Si eu am platit acont 2000 ron, pe 07.10. Pentru un Preference, 1.4 , + ABS si AFU. Cei de la reprezentanta au zis ca restul banilor ii vor achita numai dupa ce masina va ajunge la ei. Termen de livrare 29.10 dar in acont scrie termen maxim de livrare 15.11. Acum astept sa scada euro si sa se aproprie 29.

Comment

Salut,
            Pentru inceput tin sa salut pe toata lumea si sa va multumesc pentru ca ati acceptat ca familia voastra sa se mareasca.

Comanda semnata pe 26.08.2008, Laureate 1.6, gris platine, ABS, airbag-uri laterale, geamuri electrice. Ieri m-au sunat de la dealer sa ma anunte ca masina a iesit din productie si ca ajunge in cateva zile.

Comment

Daca nu sunteti de acord cu pretul platit (asta e cam problema in tara noastra ca dam mai multi bani din cauza Leului care se depreciaza intr-una) achitati toata suma = imprumutati-va de unde puteti ca sa nu pierdeti avansul . Achitati masina intrati in posesie SI O REFUZATI . EXISTA ARTICOL DE LEGE CARE SPUNE CA : poti refuza orice articol cumparat care nu corespunde cerintelor tale sau in 24 ore de la ridicarea produsului fara a defini un motiv . Daca nu vor : OPC sau ANPC (ca raspund mai repede)
              1.6 MPi Icy White

Comment

Am intrat azi pe situl celor de la dacia si am observat ca o disparut inscriptia de "disponibila ulterior" de la modelul prestige.Presupun ca se poate comanda varianta aceasta.La ora actuala am prestige 1,dar mi-a picat cu tronc ph2 si vreau sa apelez la varianta buy back ca sa pun mana pe un ph2 prestige.Prestigeul meu este din oct 2007.Cam cat credeti ca ar putea sa imi dea astia de la buy back si dc merita sa fac schimbarea?Are 20000 a mea jumate facuti in Germaniamsi vreo 3000 pana in croatia si inapoi.

Comment

@cezar82 eu am observat "disparitia" "diponibila ulterior" inca de luni. Acum am regrete. Doream un Prestige. Asta este, de acum nu mai este cale de intors.

Comment

@cezar82:Logan sh are pretul f. mic,ar fi bine sa te mai gandesti.
                    @Hellbera:Nu se mai poate face nimic?Dealer-ul ce zice?
                    Last edited by D-FENS; 9 October 2008, 20:37.
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Masina deja este in drum spre Iasi. Deci... Nu prea cred. Oricum am imbatranit cat am stat fara masina, si sa ma rog de unul de altul sa ma "ridice" si pe mine casa/serviciu, etc.

Comment

• Oricum,1.6 mpi este o alegere buna.Sa te bucuri de ea.
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Multumesc.
                          La cate am "pus" pe ea preferam Prestige.

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post
                            Oricum,1.6 mpi este o alegere buna.Sa te bucuri de ea.
                            Intradevar este un motor puternic.... Dar consuma fix 10l in oras.

Comment

• @juann Crezi ca 1.4 MPI, consuma mai putin? Oricum sunt satul de "legendele urbane". Parerile sunt impartite. Sa spunem ca vreau sa ma certific, chiar daca o fac pe banii mei.
                              Nu sunt un fan diesel, cel putin nu pe Dacia/Renault.

Comment

• Originally posted by Hellbera View Post
                                @juann Crezi ca 1.4 MPI, consuma mai putin? Oricum sunt satul de "legendele urbane". Parerile sunt impartite. Sa spunem ca vreau sa ma certific, chiar daca o fac pe banii mei.
                                Nu sunt un fan diesel, cel putin nu pe Dacia/Renault.

Nu stiu cit consuma 1.4 dar 1.6 la traficul din Iasi ia 10l; daca mai ai si un stil de condus mai agresiv si mai folosesti si aerul conditional iti ia cel putin 12 In schimb de la un diesel de 70cp la 1.6 e diferenta de la cer la pamint. Daca ai posibilitatea fa un drive test cu aceste 2 motorizari si ai sa vezi ca dieselul nu are putere. Chiar daca consuma el in oras 6 l in oras mie personal nu-mi place.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google