Comenzi Ptr PH2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mie-mi suna a off-topic...
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Ce treaba are consumul cu comanda? Aici fiecare ne impartaseste ce s-a intamplat cu golanul nu cat va "suge" in oras...E masina .....Papa..E trafic....Asta este...
      Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• Va anunt ca s-a rezolvat cu masina, fara sa dau niciun ban din buzunar. Azi ma duc s-o ridic. De-abia astept! Va multumesc de sfaturi..Este un forum foarte util! Felicitari!

Comment

• Logan ph2 laureate 1,4 gpl , bleu mineral data comenzii 22.09 data ridicarii 30.11 . Oare nu este prea mult timp ? Ce fac astia le aduc din china ? Ei chiar nu sunt constienti ? Si daca dadeam comanda in america venea mai repede , e dacie pana la urma si am mai dat comanda si direct la uzina (sunt din pitesti ) mi-au spus ca tre sa stau sa se stranga un numar de masina ca sa poata intra in productie , asta ce inseamna ca daca numarul de masini se strang in 5 ani atat tre sa astept ? Pe mine deja m-au scarbit , se lauda ca fac 1000 de masini pe zi , chiar au vandut ei 19 000 de loganuri ? Asta este bataie de joc ! Daca nu-si respecta termenul am sa ii dau in judecata iar in loc de logan o sa fabrice audi . Deja am luat legatura cu un avocat care o sa ma sustina . Iar parerea mea mea fata de uzina dacia este una f proasta . Am sunat si la vocea clientului dar degeaba si ei bat campii si eu nu cred ca ei au decat o linie de asamblare . Au avut dreptate prietenii mei cand mi-au spus ca am facut o mare greseala lasandu-ma dus de mirajul dacie . Dar in sfarsit nu va mai plictisesc atat dacia tot dacie este poate sa o cumpere si GMC-ul ca........ Asa ca mai bine cautati-va alta masina pt ca nu se merita sa stai atat pentru o coaja de dacie !

coaja e abia dupa ce-o cumperi si in 3 zile pica motorul. pana atunci, anuleaza comanda si du-te sa astepti 6 luni dupa un vw polo.
          si apropo, citeste regulamentul, nu posta mirc, nu posta consecutiv, etc...
          Last edited by Seba; 10 October 2008, 14:13.

Comment

• man ce vrei...Asta este traim in Romania....Ce sa facem.....Stii care e faza...La banii astia nu gasesti masina noua cu asemenea dotari....Astepti...Nu ai ce sa faci...Da daca iti dadeai comanda de audi si iti venea peste 4 luni era mai bine? E in functie de comenzi la ei..Poti sa ai casa si in curtea Dacia...Ca tot acelasi termen de livrare il ai.....Iti dai seama ca nu pot baga pe linia de asamblare 1000 masini ca apoi cererea sa fie de 100...Cele 900 vor trebui sa le dea la pret mai mic si nu le convine.
            Si eu astept de 1 luna aprox...Asta este..E nasol fara masina...Da ce sa fac? Pierd timp si bani daca ma consum...Cand a veni ...Ma voi duce sa o ridic...Si cu asta basta.

nu mai raspunde cu "quote" la ultimul post!
            Last edited by Seba; 10 October 2008, 14:13.

Comment

• E.......... Nu gasesti masina la banii astia !!!!!!!!! Ia uitate la noul clio simbol sa vezi ce preturi are dar bine este promotie dar asta este am sa va mai deranjez kand o sa vina pana atunci sa aveti parte numai de bine si drumuri asfaltate !

Comment

• Dar s-a uitat cineva la noua masina de la Renault? O comparatie de pret/dotari intre Dacia si Renault? Servo-directie..... Te ajunge mai mult un Symbol (si mie unul, nu-mi place).

Este Symbol si nu Clio Symbol.

Comment

• Va rog sa reveniti la subiect!
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• URAAA!!! A sosit masina in Iasi. Maine am sa merg sa fac actele. Sper sa nu mai dureze mult formalitatile.
                    O zi buna!

PS: Prima noapte se doarme in masina?!

Comment

• Nu se doarme,se petreceeee!!!!

Comment

• Eu am asteptat cam o luna ,tot prin dealer ,am luat Logan Ph2 Preferance rouge passion,1 seprembrie cu ea acasa,voua v-a dat mp3 la radio cd echipat standard ?

Comment

• E CD player nu mp3....

Comment

• Azi am fost la dealer,au facut o factura proforma.Maine ma duc s-o achit integral,iar pe 12.11.2008 ma duc s-o ridic,Prestige 1.6 16v PH 2,bleu mineral.
                            Va trece greu luna asta...

Comment

• Felicitari. Ma bucur pentru tine.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Multumesc.Mult a fost,putin a ramas.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF