Mie-mi suna a off-topic...
Comenzi Ptr PH2
Collapse
X
-
Logan ph2 laureate 1,4 gpl , bleu mineral data comenzii 22.09 data ridicarii 30.11 . Oare nu este prea mult timp ? Ce fac astia le aduc din china ? Ei chiar nu sunt constienti ? Si daca dadeam comanda in america venea mai repede , e dacie pana la urma si am mai dat comanda si direct la uzina (sunt din pitesti ) mi-au spus ca tre sa stau sa se stranga un numar de masina ca sa poata intra in productie , asta ce inseamna ca daca numarul de masini se strang in 5 ani atat tre sa astept ? Pe mine deja m-au scarbit , se lauda ca fac 1000 de masini pe zi , chiar au vandut ei 19 000 de loganuri ? Asta este bataie de joc ! Daca nu-si respecta termenul am sa ii dau in judecata iar in loc de logan o sa fabrice audi . Deja am luat legatura cu un avocat care o sa ma sustina . Iar parerea mea mea fata de uzina dacia este una f proasta . Am sunat si la vocea clientului dar degeaba si ei bat campii si eu nu cred ca ei au decat o linie de asamblare . Au avut dreptate prietenii mei cand mi-au spus ca am facut o mare greseala lasandu-ma dus de mirajul dacie . Dar in sfarsit nu va mai plictisesc atat dacia tot dacie este poate sa o cumpere si GMC-ul ca........ Asa ca mai bine cautati-va alta masina pt ca nu se merita sa stai atat pentru o coaja de dacie !
coaja e abia dupa ce-o cumperi si in 3 zile pica motorul. pana atunci, anuleaza comanda si du-te sa astepti 6 luni dupa un vw polo.
si apropo, citeste regulamentul, nu posta mirc, nu posta consecutiv, etc...
Last edited by Seba; 10 October 2008, 14:13.
Comment
-
man ce vrei...Asta este traim in Romania....Ce sa facem.....Stii care e faza...La banii astia nu gasesti masina noua cu asemenea dotari....Astepti...Nu ai ce sa faci...Da daca iti dadeai comanda de audi si iti venea peste 4 luni era mai bine? E in functie de comenzi la ei..Poti sa ai casa si in curtea Dacia...Ca tot acelasi termen de livrare il ai.....Iti dai seama ca nu pot baga pe linia de asamblare 1000 masini ca apoi cererea sa fie de 100...Cele 900 vor trebui sa le dea la pret mai mic si nu le convine.
Si eu astept de 1 luna aprox...Asta este..E nasol fara masina...Da ce sa fac? Pierd timp si bani daca ma consum...Cand a veni ...Ma voi duce sa o ridic...Si cu asta basta.
nu mai raspunde cu "quote" la ultimul post!Last edited by Seba; 10 October 2008, 14:13.Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
Va rog sa reveniti la subiect!
Comment
Comment