Oooo!!!!Felicitari...Vezi ca trebuie s-o uzi...Si nu cu apa!
Comenzi Ptr PH2
Collapse
X
-
-
In Sfarsit
Dupa lungi asteptari.....Astazi m-au sunat cei de la VC si cei de la Iasi sa imi spuna ca maine dimineata ma asteapta dupa masina !
1,4Mpi , preference,abs.
Abia astept ziua de maine..Pacat ca am servici ca altfel 1 saptamana nu dadeam pe acasaNobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
-
Gata...Am luat-o....E cu mine...De nedespartit de acum...
Oricum m-am facut alb ca varul la fatza...Cand am ajuns la benzinarie si iesea fum din radiator....) era proaspat spalata ....Si noua...Si evident ca iesea fum...Dar m-am speriat oleaca...Noroc de un taximetrist care mi-a zis sa stau linistit ca nu e pb.
Ce pot sa zic...Merge bine..Am 20km facuti cu ea..Am luat-o cu 7km in bord...
Benzina Euro95 de la Petrom....
nu am pb cu turatiile sau ....
oricum momentan e mai gogu soferu....
PS.Toata stima si respectul meu pentru Bogdan si Alexandru de la Caremil din Iasi...2 tipi super de treaba !!Last edited by JmEk; 16 October 2008, 11:19.Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
Din cate am citit in carte ...Nu trebuie turata peste 3000...Si viteza maxima 130 timp de 3000km...Eu am avut un break inainte...Si imi arata in bord 120km/h dar cred ca real avea 80..Ca la logan cu 60km/h mi se pare ca zbor ;))
Diferenta de la cer la pamant...Oricum....I-am facut plinul sa vedem cat tine...Eu sper ca 500km sa nu am pb....Si asa am socotit 10% trafic oras /extern.Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
Comment