Comenzi Ptr PH2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sorry de off-topic dar stie cineva de unde pot lua huse pt scaun?
    ca am luat din carrefour ceva la 150 lei...Si nu se potrivesc...Pe spatele cutiei scrie ca pt dacia logan..Dar cand pun husa nu este acel loc prin care sa pot scoate sistemul de prinde al husei prin spate....E lipit practic spatarul de taburete...
    si nici pe taburete nu pot pune...

offff tre sa iau originale?
    sau ma ajuta cineva?
    Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• Vezi ca vinde cineva pe forum niste huse foarte frumoase care vin foarte bine pe scaunele loganului.

Comment

• Originally posted by JmEk View Post
        Sorry de off-topic dar stie cineva de unde pot lua huse pt scaun?
        ca am luat din carrefour ceva la 150 lei...Si nu se potrivesc...Pe spatele cutiei scrie ca pt dacia logan..Dar cand pun husa nu este acel loc prin care sa pot scoate sistemul de prinde al husei prin spate....E lipit practic spatarul de taburete...
        si nici pe taburete nu pot pune...

offff tre sa iau originale?
        sau ma ajuta cineva?
        Vezi ca alea originale se duc "original" la 400 ron pret la caremil. Eu inca nu mi-am pus huse; oircum nu fac taxi ca sa-mi iau huse si daca se murdareste scaunul il spal ;)

Comment

• Salut!
          Dupa cum spuneam vineri, am fost plecat din localitate sa-i fac rodajul. 460 km in 2 zile
          Nu am avut acces la net, deci nu am putut onora invitatia. Imi pare rau. Aseara am ajuns la ora 21 in Iasi.

Comment

• Gata. A sosit si masina mea. Comanda data pe 29 august, V C, termen livrare 08 11 2008 si a sosit azi 22 10 2008. Din punctul asta de vedere ma declar multumit.

Comment

• Ce culoare este?Sa te bucuri de ea!
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Blue electrique. Multam

Comment

• Pictures Va Rugam
                  1.6 MPi Icy White

Comment

• Intrebam de culoare pt ca eu cand am comandat masina(bleu mineral)tipa respectiva mi-a zis ca se livreaza in functie de culoare.Eu ar trebui s-a ridic pe 12 nov.

Comment

• Pana mea, o vopsesc cu trafaletu' si s-a terminat lavabila?
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Nu se misca cu talent...

Comment

• Cred ca mor, masina a sosit ieri seara dar banca nu mai crediteaza numai luna viitoare asa ca masina sta si eu astept . Dar am ceva promisiuni pentru vineri asa ca vineri seara cred ca imi vad si eu masina, si poate o conduc daca i-au permisul maine.

Comment

• Succes!Sa ne tii la curent.

Comment

• Bafta maine la examen
                              Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• Salut, sunt fericit posesor de Logan Ph2 Preferance 1.4 MPI Rouge Passion cu dotari suplimentare: ABS+AFU, Proiectoare si Airbag pasager. Pret: 7690E
                                Am mers pe data de 06.10.2008 si am dat comanda pt masina, binenteles cu 2 saptamani inainte tot ma-m interesat de ce optiuni si variante as avea disponibile in baza bugetului... Am folosit ca dealer Dacoservul care dupa sfaturi surprinzator de bune ale dealerului am optat pt varianta asta, initial vroiam sandero numai ca m-a convins punand fata in fata dotarile si preturile pt ambele modele. Estimarea dealerului a fost ca data de livrare 27-28.10.2008.

Pe data de 23.10.2008 la ora 15:00 sunt sunat ca a venit masina.

Precizez ca am nimerit foarte bine inaintea crize monetare, euro nu crescuse foarte mult si am achitat masina integral in ziua emiterii comenzi si cu 1 zi inaintea schimbarii cursului in reprezentanta, diferenta intre cursuri fiind destul de mare, aproximativ 900 lei in plus pe valoarea totala a masini.

Deci, ma declar multumit. Singura chestie care m-a dezamagit a fost ca reprezentanta nu a contribuit nici macar cu un pix, fata de ce auzisem eu in alte parti... Ceva covorase sau mai stiu eu ce.
                                Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google