sa o stapinesti sanatos ! Sunt exceptii dealerii care ofera cadouri,de obicei unde sunt mai multi ,concurenta.In acelasi oras.Mie ,ca bonus ,nik!
Comenzi Ptr PH2
Collapse
X
-
Multumesc, voi face cat de curand un thread cu masina, poze cate vreti... Deja incep micile modificari dupa care deja se stie incep cele complexe. In principiu schimb (adaug in torpedo), o parte din becurile interioare cu LED pt mai multa lumina.
Voi documenta procedurile, poze si explicatii.
Am observat ca masina iesise din fabrica pe data de 22.10.2008 iar o zi mai tarziu a ajuns la dealer care m-a contactat, chiar si piesele sunt marcate ca fiind produse luna aceasta.Last edited by Mikelangelo; 29 October 2008, 16:26.Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
Comment
-
Am picat la traseu,toate bune si frumoase pana la sfarsit cand imi taie calea un bmw a venit foarte tare ( dupa mine vreo 80 km) eu accelerez sa eliberez intersectia reusesc si imi zice examinatorul ca vreau sa il omor si ca ne mai intalnim. P.S. La categoria D in Bihor nu a luat nimeni azi iar la B cred ca maxim 25. Si in legatura cu masina cred ca nu mai am sanse pe vineri numai pe saptamana viitoare nu stiu nimic sigur
Comment
-
Originally posted by VLAD90 View PostAm picat la examen pentru cei interesati, insa masina sper sa o ridic vineri seara si sa pun poze in week-end sa o vedeti si voi.
Si eu trebuie sa dau examenul si imi este o frica!!!
On topic face liftul e super la interior (parerea mea)sigpic
!
Comment
Comment