Criteriile sunt: culoare, echipare, optionale, motorizare. De aia se explica diferenta dintre termenele de livrare.
Comenzi Ptr PH2
Collapse
X
-
-
Ce chestie...Gri comete vroiam si eu pana sa ma hotarasc definitiv la bleu mineral.In privinta criteriilor dealer-ul mi-a zis acelasi lucru pe care l-a zis si andrei,dar credeam ca baga vrajeala(dealer-ul).Last edited by D-FENS; 11 November 2008, 23:48.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Astazi m-au sunat de la VC sa-mi zica ca maine masina pleaca spre dealer Vestea mi-a salvat ziua care nu incepuse prea bine...
Am sunat la dealer si mi-a confirmat ca marti cel tarziu o pot lua.
Asta inseamna ca la aproape o luna dupa comanda (28octombrie) masina va ajunge in sfarsit la mine (prestige ph2, full, bleu electrique)
Comment
-
Astazi a venit masina! Povestea comenzii a fost pana la urma fericita: am achitat-o pe 5 noiembrie pe 19 au fabricat-o iar azi am ridicat-o de de la dealer! Cadou: kit-ul bluetooth Parrot care nu stiu exact daca ma va ajuta cu ceva dar fiind cadou e bun
@MS1.6>16V multumesc pentru urari! E stresant tare la inceput, ma uit tot timpul la turometrul sa nu sufere daca scap prea tare piciorul pe acceleratie )
Comment
-
Merge pana la 3.500 rpm sau MAX. 130 Km\h in rodaj, in carte asa e specificat la asta de 105 cai. Oricum important e sa nu mentii turatia ridicata peste 3.000-3.500 mai mult timp.
P.S. Eu am facut rodajul doar cu benzina OMV de 100. Am zis sa-i dau benzina buna la inceput, acuma bag PetromV de 95 si se comporta destul de bine cu ea merge "rotund" motorul.
Comment
-
Fratilorrrr nu mai vine masina (Prestige PH2 (standard)/Gris platine.....Comanda( platita integral) la 12/11/2008, am sunat la vocea clientului si am inteles ceva de data de 12 decembrie 2008...Dar nu prea am auzit tot ce a pus ca tocmai atunci Vodafone dadea rateuri la semnal intr-o zona in care ar trebui sa am semnal bun (aproape de centrul iasului).....Asteptarea e prea lungaaaa....Mai am o saptamana ....Ufff! Ceva pronosticuri???
Comment
-
Pai Caremilu nu mi-a dat nici o data concreta...Dealerul meu mi-a spus ca " se va respecta termenul " adica o luna...Ca eu l-am sunat ....Dupa ce au oprit astia "banda" ).Stiti si voi cum e ...Nerabdarea e mare....Mai ales ca asta e prima mea masina propriu-zisa.Oricum cand vine anunt si bag niste poze
Comment
Comment