Masina o aveau pe stoc cand am luat-o,nu prea m-am uitat la ea,i-am dat cheie si am plecat
Comenzi Ptr PH2
Collapse
X
-
la mine presiunea in pneuri a fost reglata ....la a 2-A alimentare am verificat si pneurile...si erau ok ...placut surprins...!
Comment
-
Stiu cum este.Eu am facut comanda luni si mi-au zis ca joi o primesc!Fix....
De joi pana sambata,cand mi-au adus masina am dat o gramada de telefoane.Era chiar in sambata dinaintea Pastelui.Au adus-o la 10:30 si mi-au spus mi-o dau luni.Le-am spus ca nu se poate si m-am dus blana la ei sa imi dea masina!
Comment
-
Pfai, nici nu vreau sa ma gandesc... Ideea e ca eu am cat de cat incredere in ce mi-a spus asta(sper sa nu ma insel).
La mine situatia a fost putin altfel. Eu am dat comanda, ei au zis ca in 2 luni, pana iese din fabrica cu tot cu inspectia de la dealer. Cand sa ma duc sa fac plata avansului, m-a sunat agentu` si mi-a zis ca au gasit una pe stoc - asa cum am zis in postul anterior nu stiu unde exact, ori la Pitesti , ori in alta reprezentanta - si o sa o trimita si o primesc in prima sapt. din aprilie.
Asa ca nu sper decat la ce e mai bine
Comment
-
iti spun eu ....
cadranele au fundalul alb la versiunile laureat si prestige , indiferent de motorizare.
si vreau sa te intreb cum de-ti vine asa repede masina ?
am inteles ca daca este fabricata in 2008 mai ai o reducere de 300 euro. este adevarat ?Last edited by dragos10; 20 March 2009, 21:37.
Comment
Comment