Comenzi Ptr PH2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, am scris in postul de mai sus putin care a fost situatia.
    Am prins o promotie de primavara destu de faina valabila pana la 30 martie. reducerea de care zici tu se aplica pentru modelele Ambiance si Preferance si este de 300 de Euro, iar pentru modelele Laureate si Prestige este de 600 de euro

Si nu, promotia nu e valabila pentru cele fabricate in 2008. A mea e din 2009
    Last edited by nenea` sil; 20 March 2009, 21:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Foarte buna oferta de primavara, 600 de euro discount si un an de garantie extinsa gratis. Si eu am facut comanda la un Laureate 1.6 16V, Gri Platine, pe 12 martie....si abia pe 12-16 aprilie cica o primesc. Totusi nu inteleg de ce dureaza atata, e un model "stock"...Exista vreo sansa sa vina mai repede, tinand cont ca eu nu am o data fixa de livrare, dealer-ul spunand cam 5 saptamani, si asta a trecut si pe contract.

Comment

• E da ... eu cand am luat masina pe 2 martie n-am primit promotie ) .. si eu tot un Laureate 1.6 am ..

edit ... stai ca acum am vazut pe site la ei .. de pe 3 martie a inceput promotia ))) cat de tare
        Last edited by PeRuZzI; 20 March 2009, 22:32.

Comment

• Nu vreau sa te supar, da promotia a inceput de pe 3 martie

Comment

• nea sil , pe langa promotia de care spuneti mai este o reducere de 300 euro indiferent de varianta dar ptr masinile fabricate in 2008 care se cumuleaza cu cei 600 sau 300 euro reducerea de la dacia.....
            bafta tuturor...!!!

Comment

• Da da, ai dreptate, sigur nu am inteles eu bine cand mi-a zis agentu`

Comment

• Da mai reducerea aia de 300 euro este pretul abs-ului .. de la 1 ian 2009 toate masinile fabricate in UE trebuie sa aiba ABS in standard. Masinile din 2008 nu au abs si daia dau 300 euro reducere.. ( pretul abs-ului)

Comment

• asa mai merge....

promotia asta de care ziceti voi s-a mentinut adica a fost valabila si in februarie.

Comment

• Comandat in 15 martie vine prin 20-24 aprilie data limita 8 mai, reducere 600 euro plus garantie extins 4 ani gratis. Fata de acum 4 ani cand am stat 3 luni sunt de 3x mai multumit.

Comment

• Scuze de off, stie cineva daca se mai fabrica Logan 1?

Comment

• Salut eu am un logan 1.6 16v si mi-a venit in 6 zile culoare gri platin ABS geamuri si am fost ff multumit

Comment

• bon de comanda pe 06.03.09 iar termen estimativ de livrare auto 24.04.09 in functie de programul remat

Comment

• Foarte tare, inseamna ca nu ai avut mult de asteptat!

Comment

• Originally posted by nenea` sil View Post
                              Scuze de off, stie cineva daca se mai fabrica Logan 1?
                              Nu se mai fabrica ph 1
                              Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

• stie cineva daca laureat 1.4 gpl cel care l-au mai redus cu ~300euro are abs in serie ?

daca ma inscriu maine mai prind prima parte la remat ?

stie cineva daca laureat 1.4 gpl cel care l-au mai redus cu ~300euro are abs in serie ?

daca ma inscriu maine mai prind prima parte la remat ?
                                Last edited by dragos10; 22 March 2009, 23:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google