Comenzi Ptr PH2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mi s-a raspuns de la VC si am aflat ca masinuta mea a iesit din fabricatie acum 2 zile . Muuult mai devreme decat era preconizat: eu facusem comanda pe 12 martie si trebuia sa ajunga undeva pe 16 aprilie. Dealerul din Iasi a spus ca masina va ajunge la Caremil imediat cum se umple trailerul.

Mai sunt viitori posesori din Iasi care asteapta masina zilele astea?

@dragos10: Cred ca varianta dorita de tine va avea ABS, o confirma si urmatorul link: http://www.dacia.ro/#/modele-si-pret...logan/versiuni , singura conditie fiind ca masina sa fie fabricata in 2009.
    Last edited by teodormircea; 23 March 2009, 14:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Bravo Teodore! Sa ne anunti si pe noi cum o primesti!

Comment

• Originally posted by nenea` sil View Post
        Scuze de off, stie cineva daca se mai fabrica Logan 1?
        nenea sil , daca vrei logan 1 vezi ca mai sunt stocuri si acolo obtii un pret mai bun

Bafta !

Comment

• Eu am intrebat asa, din curiozitate Dupa cum am scris in posturile de mai sus, astept sa vina un Logan 2

Comment

• Maine dimineata trebe' sa platesc restu de bani la banca si la ora 16:00 sunt programat pentru receptie. Sa speram ca sunt in stare sa nu o trosnesc pana acasa) Revin cu poze, cat mai repede!

Comment

• hmm felicitari! si mergi cat mai putin stresat...ca altfel atragi ghinioane...si nu uita sa pui benzina.....hamm asa fusei si eu in urma cu vreo 4 luni....misto ceremonia ai sa vezi ) ma bucur pt tine!
              http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
              жалюзи плиссе

Comment

• Logan ph2 1.4Mpi 8V 75CP, laureat Blanc Glacier, data comenzii 22.12.2008 cand sa facut si plata 23.12.2008 data livrari. Ma declar pana acuma multumit de concesionar/serviceul DacoServ.

Comment

• alexandru2k1 sa o stapanesti sanatos, sa verifici daca iti tine lichidul de apa parbriz, rezervorul meu are o problema tine doar jumatate nu il pot umple, se scurge restul pe jos.
                  Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• A ajuns Loganu' si la mine! Astazi dupa-amiaza la 5 am ajuns cu el...mai multe detalii ofer maine, la sectiunea "my ride". Momentan, o poza de la prima cheie
                    Attached Files

Comment

• sa o stapinesti sanatos si fara evenimente

Comment

• Originally posted by teodormircea View Post
                        A ajuns Loganu' si la mine! Astazi dupa-amiaza la 5 am ajuns cu el...mai multe detalii ofer maine, la sectiunea "my ride". Momentan, o poza de la prima cheie
                        Salut da mi si mie niste detalii, as vrea sa mi iau un alt logan al tau ce varianta este, ai facut credit ?,rate ceva , preturi , la ce banca ,dobanzi, pe privat sau aici, daca se poate .
                        Multumesc mult

Comment

• @teodormircea, la tine asa a venit display-ul, inversat?
                          sigpic

Comment

• Chiar, e interesanta treaba cu display-ul! Asa a venit sau asa sunt ultimele fabricate?

Comment

• Care-i faza cu display-ul ca eu nu vad ce e inversat acolo, doar lumina a iesit mai ciudat parca?

Comment

• Asa a venit, sincer nici nu am observat pana sa imi spuneti voi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google