Comenzi Ptr PH2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• conteaza foarte mult dealerul si orasul in care comandati masina
    eu am comandat un laureate de 1.6 90Hp in 23 martie data de livrare a fost 13-17 aprilie si masina a venit la dealer cu o sapt mai devreme adik undeva in 8 aprilie.
    dealerul Amat Pitesti.

Comment

• vlper stai linistit ca si eu am asteptat aproape 2 luni sa imi ajunga masina si am zis ca imi iau campii dar sincer a meritat sunt la 2050 de km la bord de 2 luni si e ok salutari si sa ne adunam in numar cat mai mare.Pace
      sigpicRespecta si vei fi respectat

Comment

• Eu am comandat Logan Facelift Prestige motorizarea 1.6 16v (cu optionale vopsea metalizata si airbag-uri laterale) pe 15 octombrie 2008 la Daperom Pitesti si masina a sosit pe 24 octombrie 2008.Sincer mi se pare destul de repede,voi ce parere aveti?

Comment

• Dealer-ul mi-a spus ca maxim la sfarsitul lunii iunie va ajunge masinuta, dar sunt sigur ca intr-o luna o voi avea in garaj , asta si pentru ca cei de la uzina Dacia au sporit numarul de muncitori pentru a face fata comenzilor.[/QUOTE]

Mda, lucreaza baietii la greu in fabrica de la Mioveni.Chiar astazi am vazut la stiri ca i-au chemat pe muncitori si sambata in doua schimburi.

Comment

• Am dat si eu comanda la un laureate 1.5 85 cp pe 27 aprilie si mi-a zis dealerul ca o sa vina in utima saptamana din luna mai.
            Care e faza cu vocea clientului ? ce trebuie sa dau scris in email sa-mi zica cei de acolo in ce stadiu e masina ?
            Precizez ca e luata pe leasing.
            multumesc.
            Last edited by me_catalin; 24 May 2009, 17:17. Reason: Automerged Doublepost
            Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

• pai io vreau sa o iau cash .... + rabla .... am facut comanda pe 28 aprilie suntem pe 25 mai au promis ca o am pana pe 28 mai maxim 5 iunie acu sa vedem.....// off topic white fox ai poze cu masinutza ta pe site ? e f frumoasa asa mi-am comandat si io :P , am dat mail la vocea clientului sa vad ce imi zik ... maine

am primit msg de la vocea clientului : Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.

Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam faptul ca termenul previzional de livrare a autoturismului DACIA LOGAN F2 LAUREATE 1.4 cu numar de identificare UU1LSDAEF41446067 este 20.06.2009 ............dealerul mi-a zis ca pana pe 5 iunie sa vedem
              Last edited by motanuxxl; 25 May 2009, 16:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Comanda am dat-o pe 27.04 si masina vine pe 23.06(nu e fix) cica.
                Eu sunt curios de ce dureaza atat..nu e bmw sa fie fabricat in bavaria, nu e ferrari sa fie facut in italia, jalnica tara in care traim..
                Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

• eu am fost mai norocos cand am luat-o pt ca in noiembrie anul trecut piata auto era aproape moarta si mi-au dat-o pe loc. laureate 1.6 mpi cu abs si ac, bleu mineral.
                  sigpic

Comment

• Mi-am facut si eu comanda pe 5 mai de un logan ph2 echipare laureat cu motorizarea 1.6 16v culoare bleu mineral si mi-au dat termen de livrare jumatatea lunii iunie.Acum astept cu nerabdare sa ajunga si sper din tot sufletul sa ajunga mai repede de termen, as fi vrut sa particip si la regionala de la galati dar asta numai daca vine masina si in plus am si bacalaureatul anul asta si am timp destul dupa bac sa ii fac rodajul ;)).Am sa va tin la curent cand aflu detalii despre cum evolueaza comanda si indata ce vine masina am sa postez si niste poze pe forum. Numai bine si la cati mai multi km fara evenimente.
                    Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

• Salutare dragi "loganisti"! Am si eu o intrebare pentru cei care si-au cumparat Logan ph2 in rate, prin programul Rabla: dupa ce platesti avansul si comisionul bancii, cat timp dureaza pana-ti dau nota de acceptare? multumesc!

Eine Runde Nordschleife mit Walter Röhrl

Comment

• @flavius1991: te duci la dealer si ii spui de la bun inceput ca vrei sa o cumperi cu rabla. El iti spune daca mai au sau nu locuri din cele repartizate de guvernoiu. Daca zice ca mai are, esti deja acceptat, nota o primesti imediat, simultan cu oferta cu care te duci la banca sa ceri credit. Cu nota de acceptare te duci si predai masina la fier vechi, o stergi de la financiar si de la politie. Dupa care te duci la banca. Avansul si comisionul il platesti cand inchei efectiv contractul de credit la banca, tot atunci inchei si casco si, daca masina e pe stoc si e pregatita pentru livrare, in continuare poti sa te duci direct la dealer sa o iei.
                        Du-te la dealer, ca te lamureste el, n-ai grija...

Comment

• Multumesc pentru raspuns.
                          Am fost saptamana trecuta si la dealer si mi-a spus ca mai sunt locuri, deci inseamna ca sunt acceptat. Mai ramane sa scap de rabla si sa dau comanda de masina.

Eine Runde Nordschleife mit Walter Röhrl

Comment

• ca sa scapi de rabla, la remat te duci cu nota de accept luata de la dealer! dupa aia te duci cu talonul si cu numerele si o radiezi de la politie si de la administratia financiara. Trebuie sa iei in primul rand de la dealer o hartie, nota de accept!
                            Obține mașina visurilor prin programul Rabla! Accesează site-ul, află toate detaliile de care ai nevoie și rămâi la curent cu noutățile despre program.

Comment

• Originally posted by vlper View Post
                              Eu am comandat un Laureat 1.4 pe 22 aprilie(parca) si mi au zis ca in saptamana 22-26 iunie o sa ajunga. Chiar exista vreo posibilitate de a veni mai repede?? Ce bine ar fi....
                              pai daca nu mai ai rabdare ti-l dau eu pe al meu...

Comment

• chiar ... ca ..dureaza fff mult zici ca am comandat mahon in ea ... etc.. frigider si mai stiu io ce....!!!!!!!!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google