ma sunat agentul ...azi am fost sa iau nota de acceptare !!! maine duq rabla la remat si fac actele tot maine ajunge si masina sper sa termin totul mainee !! in sfarsit!!!!!!!!!!!!!
Comenzi Ptr PH2
Collapse
X
-
Mie mi-a venit in o luna, dar am fost de acord cu termenul
Originally posted by tudor-d View PostSambata 16 mai am ridicat masina comandata pe 2 martie.E vorba de un LOgan MCV Laureat Blanc glacier 1.6 Mpi. A durat 2 luni jumatate, cam mult, am facut si ceva km , masina se comporta bine, sunt multumit de alegere. Masina a fost luata prin programul rabla.
Comment
-
pff.... mi-a venit masina la dealer ....maine sper sa o ridic am dus rabla la remat ,am radiato , dar am o problema .......in loc sa imi treaca pe certificatu de distrugere la remat B.. mi-a trecut TR (am radiato la Alexandria pentru ca o aveam la tara...) cu toate astea mi-au trimis un fax ....cu B ,,, dar stampila neagra .. + ca talonul cel vechi de la rabla a fost ff deteriorat sus nu se vede data emiteri sa rupt si trebuie sa il legalizez .......credeti ca are ceva ??? daca e legalizat e ok nu ? am si radiato cu talonu ala ce naiba
Comment
-
Am si eu o nelamurire.Mi-a spus un prieten ca este posibil ca la echiparea Laureate si Prestige masina sa vina din fabrica cu geamuri fumurii.Este adevarat sau e doar un zvon ratacit?Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
in sfarsit am terminat cu actele toate sunt OK la dealer in dosar ........dupa multe probleme si neplaceri astept ziua de luni sa platesc si sa imi ridic masina cu toate ca o ridica tata io sunt plecat in cantonament la mare pana pe 25 (((((((((((( o sa-i faca el rodaju mai bine pentru ca io nu as avea rabdare ))) deci in urmare un termen estimativ : PROGRAM RABLA 28 04 2009 - 16 06 2009 .....! cam mult astept sa o ridic luni sau marti DD
Comment
-
Originally posted by Danny90 View PostAm si eu o nelamurire.Mi-a spus un prieten ca este posibil ca la echiparea Laureate si Prestige masina sa vina din fabrica cu geamuri fumurii.Este adevarat sau e doar un zvon ratacit?
Comment
-
Originally posted by PeRuZzI View PostEu am laureate si nu are geamuri fumurii .. nu s-a interesat bine prietenul tauDaca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
Am astepta si eu ceva timp pana am ridicat masinuta.
18.03.2009 Dat comanda de 1.6 16V Gri bazalt, Laureat+MP3+Geamuri electrice spate. M-au anuntat sa vin sa iau nota de acceptare pe 14.05.2009. A uramt partea cu predatul rablei si formalitatile,..... si am ridicat-o pe 28.05.2009.
Cred ca ma incadrez in medie.GL - 82 - VMD on board
Comment
-
Comment