Comenzi Ptr PH2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ma sunat agentul ...azi am fost sa iau nota de acceptare !!! maine duq rabla la remat si fac actele tot maine ajunge si masina sper sa termin totul mainee !! in sfarsit!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Mie mi-a venit in o luna, dar am fost de acord cu termenul

Originally posted by tudor-d View Post
      Sambata 16 mai am ridicat masina comandata pe 2 martie.E vorba de un LOgan MCV Laureat Blanc glacier 1.6 Mpi. A durat 2 luni jumatate, cam mult, am facut si ceva km , masina se comporta bine, sunt multumit de alegere. Masina a fost luata prin programul rabla.
      Mi-am luat un Laureat 1.6 16V alb ca al tau, si parca prea se ganieteaza pasarile pe masinuta mea. Rodajul se face printr-un drum lung la inceput? Mersi.
      Last edited by BOSS03; 10 June 2009, 00:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• pff.... mi-a venit masina la dealer ....maine sper sa o ridic am dus rabla la remat ,am radiato , dar am o problema .......in loc sa imi treaca pe certificatu de distrugere la remat B.. mi-a trecut TR (am radiato la Alexandria pentru ca o aveam la tara...) cu toate astea mi-au trimis un fax ....cu B ,,, dar stampila neagra .. + ca talonul cel vechi de la rabla a fost ff deteriorat sus nu se vede data emiteri sa rupt si trebuie sa il legalizez .......credeti ca are ceva ??? daca e legalizat e ok nu ? am si radiato cu talonu ala ce naiba

Comment

• Am si eu o nelamurire.Mi-a spus un prieten ca este posibil ca la echiparea Laureate si Prestige masina sa vina din fabrica cu geamuri fumurii.Este adevarat sau e doar un zvon ratacit?
          Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

• Te-a mintit , nu vine cu geamuri fumurii.
            Forza Steaua

Comment

• in sfarsit am terminat cu actele toate sunt OK la dealer in dosar ........dupa multe probleme si neplaceri astept ziua de luni sa platesc si sa imi ridic masina cu toate ca o ridica tata io sunt plecat in cantonament la mare pana pe 25 (((((((((((( o sa-i faca el rodaju mai bine pentru ca io nu as avea rabdare ))) deci in urmare un termen estimativ : PROGRAM RABLA 28 04 2009 - 16 06 2009 .....! cam mult astept sa o ridic luni sau marti DD

Comment

• Originally posted by Danny90 View Post
                Am si eu o nelamurire.Mi-a spus un prieten ca este posibil ca la echiparea Laureate si Prestige masina sa vina din fabrica cu geamuri fumurii.Este adevarat sau e doar un zvon ratacit?
                Eu am laureate si nu are geamuri fumurii .. nu s-a interesat bine prietenul tau

Comment

• Nu a inteles bine...nu sunt geamuri fumurii ci geamuri cu tenta de culoare verde, adica lasa mai mult oxid de fier in compozitia sticlei. Majoritatea Loganurilor au asa ceva...daca nu toate
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• eu va recomand tuturor noir nacre la culoare...am vazut un ph2 arata superb...isi foliase triplele si geamurile.....extraordinar...daca era cand am comandat eu.....culoarea neagra alegeam.
                    Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• Originally posted by PeRuZzI View Post
                      Eu am laureate si nu are geamuri fumurii .. nu s-a interesat bine prietenul tau
                      Ah, deci inseamna ca va trebui sa caut sa ii pun eu, alti bani, alta distractie dar oricum eu zic ca merita sa ii pui mai ales ca la mine e albastru mineral si i-ar sta bine
                      Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

• Am astepta si eu ceva timp pana am ridicat masinuta.
                        18.03.2009 Dat comanda de 1.6 16V Gri bazalt, Laureat+MP3+Geamuri electrice spate. M-au anuntat sa vin sa iau nota de acceptare pe 14.05.2009. A uramt partea cu predatul rablei si formalitatile,..... si am ridicat-o pe 28.05.2009.
                        Cred ca ma incadrez in medie.
                        GL - 82 - VMD on board

Comment

• Eu am facut comanda la 24iunie2009, fara programul rabla, cu banii jos, dealerul mi-a spus ca pe 15iulie o am, dar deja mi-am facut dubii de treaba, dupa ce am citit acest thread.

Comment

• Eu pe 11.06.2009 am semnat bonul de comanda si pe 02.07.2009 am fost si am luat-o. Venise de pe intai dar s-a facut confirmarea de plata la banca mai greu.
                            sigpic
                            LOGAN CLUB Piatra Neamt

Comment

• Originally posted by Jr Andrei View Post
                              Eu pe 11.06.2009 am semnat bonul de comanda si pe 02.07.2009 am fost si am luat-o. Venise de pe intai dar s-a facut confirmarea de plata la banca mai greu.
                              Ce versiune,culoare,motor ai luat de a venit asa rapid?

Comment

• Originally posted by blacired View Post
                                Ce versiune,culoare,motor ai luat de a venit asa rapid?
                                Preferance, gris platine, 1.4 MPI.
                                Last edited by Jr Andrei; 5 July 2009, 20:41. Reason: tastat gresit.
                                sigpic
                                LOGAN CLUB Piatra Neamt

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google