sal baieti.preference alb am si eu..motor 1.4..ca atat a fost bugetu... sunt foarte multumit de el..e relativ nou..cu 1800 de km la bord la ora acutala.de venit a venit intr-o saptamana...relativ repede..mai greu a mers cu nenorocitele de vouchere...ca nu am avut de unde sa le cumpar.in rest ok ce pot sa zic
Comenzi Ptr PH2
Collapse
X
-
Acuma m-am uitat pe factura si platita masina pe 19.05.2010 azi suntem 02.07.2010 si inca NU am primit masina. Sunt foarte NEMULTUMIT.Am sunat la VC si mi-au zis ca pe la 09.07. poate pe atunci. Mi-ar trebuii sa ma pupe si in c.. ca in zilele astestea mai exista cineva care plateste integral o masina si de 2 luni doar asteapta. Adevarul ca eu eram nebunul care a vrut sa ajute productia indigena, problema este ca mi-sa zis ca intr-o luna de zile si primesc, acum doar cu vorbe ma tin.Nu mai inteleg nimic, se da informatii gresite si ma duce in eroare cu telefoanele date.
Comment
-
-
*
acum un an in august 2009 am primit-o intr-o saptamana desi imi zisesera ca vine in 4 zile de la plata avansului la meridian vest.. era fabricata deja doar trebuia pusa pe trailer.
Deobicei nu sunt genul care sa ma agit si sa stresez lumea dar trebuia sa plec in concediu si nu aveam masina .. cu ocazia asta ii faceam si rodajul .. Asa ca dupa 2 zile de sunat incontinuu la meridian si la VC am avut-o si cu alarma instalata si cu presuri cadou. singurul lucru care m-a deranjat si ii spusesem dealerului sa verfice pt pregatirea de vanzare a fost ca avea presiunea in pneuri dublu fata de cat trebuia. in rest toate bune. maine ma duc la revizie... tine-ti-mi pumnii.
Comment
-
doar la euro5 nu exista taxa.. in rest e jale...
practic daca imi luam masina un an mai tarziu, plateam 775E taxa de poluare + tva marit inca vreo 300E. Nu stiu daca mai exista promotia cu discount de 400E. Deci daca stam sa le adunam 1500E in total. Adica in loc de 8500E pe un 1.6 16v Laureate dadeam 10000E si clar nu mai imi convenea sa-mi iau Logan.
Comment
Comment