If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare tuturor. In acest thread vreau sa vorbim despre lucruri care nu va plac la Dacia Logan facelift. Ma adresez atat la posesori de ph2 cat si la ceilalti. Postati tot ce nu va place: tehnic, estetic, detalii, etc.
asa ca, sa ii dam drumul. Multumesc.
Nu imi place faptul ca nu au pus manere si la usile din spate, ca nu au mai adaugat alte motorizari, ca nu au pus in oferta climatronic macar optional.
Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic
Mie singurul lucru care nu-mi place este botul.Farurile sunt prea mari le-as pune ploape ceva(dar inca nu au aparut cred),sau as prelungi capota,si as da jos banda accea cromata care uneste farurile,care se gaseste in partea superioara a grilei radiatorului.E foarte mare si urata(cea care seamana a aluminiu,inox).Sau doar dat jos banda aceea ar arata mult mai bine cred.
Nu imi place faptul ca nu au pus manere si la usile din spate, ca nu au mai adaugat alte motorizari, ca nu au pus in oferta climatronic macar optional.
Sunt deacord intru totul cu manerele pe spate!
Last edited by iuliancristi; 18 September 2008, 11:57.
Off topic...La Sandero tetierele de pe fata sunt normale...Singurele tetiere virgula sunt pe mijlocul banchetei spate atat la Sandero cat si la Ph-2 in functie de versiune.
Off topic...La Sandero tetierele de pe fata sunt normale...Singurele tetiere virgula sunt pe mijlocul banchetei spate atat la Sandero cat si la Ph-2 in functie de versiune.
Nu e vorba de o tetiera virgula ca pe spate dar oricum e altfel.
@iuliancristi: Sunt aceleasi tetiere, numai ca e schimbata pozitia lor si nu vad la ce ar ajuta asta.
La capitolul design nu-mi place banda cromata de pe portbagaj, de la versiunile superioare.
Chiar nu am gasit nimic care sa nu-mi placa. Singurul lucru care nu-mi place este acela ca am fost atat de idiot incat am reusit sa-l lovesc usor (in cazul asta nu-mi place deloc soferul).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment