Si eu am avut probleme cu"greierasi" in portiere si am rezolvat cu un sprei care se gaseste mai prin toate statiile peco WD40.Este foarte bun .
Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift
Collapse
X
-
iti urez bafta silviu,la mine erau zgomote anormale nu greierasi ,se slabisera suruburile de la macara cica ,nu le acopeream cu cd playerul,si am platit manopera ,poate tu ai sa te descurci mai bine ,eu le am zis ca nu le platesc nimic,si atunci mi au pus manopera pt 20minute ,adica 130 mii lei vechi,pt banii astia am fost multumit ca au rezolvat problema .Acum e ca noua !! Si am si garantie contra greierasi 90 zile eu zic ca e ok
Comment
-
In garantie nu se plateste nimic! Ca vrei tu sa-i lasi un ciubuc mecanicului este altceva, insa sa platesti manopera pt o reparatie acoperita de garantie... asa ceva este strigator la cer! In cazul asta este fraier ala care da (no offence), cu toate ca la disperare ce nu face omul, insa in mod normal cei care vorbesc despre altfel de practici ar fi trebuit sa se adreseze V.C. Dacia si cu siguranta s-ar fi luat masuri. Mai mult decat atat situatia pe acest topic a luat o turnura tragica, de parca ati sta cu masinile pe butuci. Si eu am Logan, tot F2 si masina se comporta asa cum m-am asteptat; se mai aud greieri din bord, scaune, din usa (de la incuietoare, misc un pic de cuiul ala care blocheaza usile si nu se mai aude) insa nu foarte deranjant, nu este ceva ce la alte modele de masini lipseste mai ales ca drumurile patriei sunt asa cum sunt (cand mergi pe drumuri care arata ca dupa bombardament, cand mergi pe drumuri cu "n" guri de canale care nu sunt la nivelul covorului asfaltic etc si masina se zdruncina din toate incheieturile este normal sa apara zgomote, deaaia toate masinile cu hayon ajung sa faca "scandal" dupa o anumita perioada s.M.D.P.) . NU m-am asteptat sa iau vr'un A8 sau vreo Laguna (noi nu din alea de 15 ani pline de transpidatie si sp*rma nemteasca) in 9000€, am ales Logan stiind ce cumpar. NU vreau sa supar pe nimeni, dar prea se exagereaza!sigpic
Comment
-
Hellbera, scuza-ma, dar daca vroiai o masina "extremly silent" sa stii ca nu ai facut cea mai buna alegere. O masina LOW COST nu va fi niciodata foarte silentioasa, foarte confortabila etc etc. Ce zici de un Citroen C1 care este jumatate de Logan, costa 9000E si zdrancane mai rau, sau alte si alte asfel de exemple (vechiul Ford Focus, Opel Astra Clasic etc). Daca vorbeam despre S-Classe toate criticile astea duse la extrem erau de acceptat, dar tinand cont ca vorbim despre o masina de buget acestea nu-si iau rostul.
P.S.: Asta nu inseamna ca masina nu este criticabila. Lipsa filtrului de polen, faptul ca mocheta din portbagaj nu este intarita si flambeaza, faptul ca comenzile pt geamurile spate sunt puse intr-un loc unde devine mai comod sa dai la manivela etc sunt aspecte care ar fi trebuit sa fie imbunatatite la F2!sigpic
Comment
-
Greierii sunt fleacuri ,apar la orice masina.Eu initial m-am orientat catre un Ceed dar nu era in programul rabla si nici nu cred ca ma tinea cureaua .Apropo de prb arunca o privire pe linkul de mai jos si ai sa vezi ca o sa fie mai bine
Comment
-
Nop nu fac reclama dar am vrut sa-ti prezint unele probleme asemanatoare care apar si la modele mult mai laudate (chiar foarte multe prb).Iar cu ambreiajul am si eu aceiasi prb suna a diesel la relanti(ralanti) dar se pare ca a inceput sa mai scada din intensitate .
Comment
Comment