Se fabrica Ph2 galbene, insa barile raman negre...Nu se vopsesc indiferent de nivelul de echipare.
Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift
Collapse
X
-
N-am vazut diferente majore la materialul barei spate.
Comment
-
Cum ziceam si in alt post,nu pot zice ca ma deranjeaza dar grila de plastic negru care se afla intre faruri era bine daca o vopseau in culoarea caroseriei.Mai devreme sau mai tarziu cred ca o voi vopsi.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Da, macar la Prestige trebuia vopsita, dar na, economie de vopsea si de munca.
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostCum ziceam si in alt post,nu pot zice ca ma deranjeaza dar grila de plastic negru care se afla intre faruri era bine daca o vopseau in culoarea caroseriei.Mai devreme sau mai tarziu cred ca o voi vopsi.
Comment
-
N-ar fi o idee rea... Daca ar mai fi luate si in considerare de producator. Oricum este o masina asemanatoare cu un joc constructiv dar pentru copii mai mari, adica mereu o sa gasim cate ceva de adaugat pe ea, producatorul ne-a lasat spatii libere pentru ca nu au mai montat nu stiu ce... Chiar si in acazul ultimei variante gasim multe chestii lipsa si care ar fi fost utile, raportat la pretul ei.
Comment
-
Nici mie nu imi place partea cu barile nevopsite la galben, si credca ar arata f bine f2 galben daca ar fi vopsita integral,
ce nu mai imi place, ca parca in ultima vreme vad tot mai multe care parca au fost asamblate cu lumina stinsa: ex distante intre stop si aripa, usi sau capota portbagaj descentrate, si asta am vaz si la un amic ce sia- luat prestige
Comment
Comment