Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se fabrica Ph2 galbene, insa barile raman negre...Nu se vopsesc indiferent de nivelul de echipare.

Comment

• Originally posted by andrei View Post
      Da am vazut destule si nu arata bine.
      nu arata bine ca sunt stock. Dar daca ii pui folie neagra, jenti si alte chestii, crum crezi ca o sa arate? Eu abia astept sa ii pun folii si jenti pe a mea.
      sigpic

Comment

• Originally posted by X@by View Post
        Si la mine scaunul din dreapta fata scartaie si nu stiu de la ce.
        Stai linistit frate, "asa face toate" . Mai tarziu ii trece, apar altele si nu se mai aude. Bafta!
        Logan 1.5 dci Ambition

Comment

• Ce nu imi place? Bara spate fragila..La deschiderea portbagajului daca apesi putin pe ea....S-ar putea sa se rupa..Asa ca....Stau linistit nu am de gand sa incerc
          Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• Ehhh se rupe
            sigpic

Comment

• Nu se rupe,eventual o pierzi pe drum...
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• N-am vazut diferente majore la materialul barei spate.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Cum ziceam si in alt post,nu pot zice ca ma deranjeaza dar grila de plastic negru care se afla intre faruri era bine daca o vopseau in culoarea caroseriei.Mai devreme sau mai tarziu cred ca o voi vopsi.
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Da, macar la Prestige trebuia vopsita, dar na, economie de vopsea si de munca.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Nu-mi place faptul ca nu au montat butoane de actionare a geamurilor fata si la baza cotierelor de pe usi.

Comment

• Originally posted by D-FENS View Post
                        Cum ziceam si in alt post,nu pot zice ca ma deranjeaza dar grila de plastic negru care se afla intre faruri era bine daca o vopseau in culoarea caroseriei.Mai devreme sau mai tarziu cred ca o voi vopsi.
                        Daca vopseau acolo, trebuia vopsit si fagurele din bara si ornamentele de plastic din jurul proiectoarelor...Asa cred eu...

Comment

• Nu putem sa inaintam o scrisoare, in care sa scriem modificarile care le dorim noi, dar sa fie majoritatea la fel? O semnam fiecare loganist de pe forum si ii dam "send"?
                          sigpic

Comment

• N-ar fi o idee rea... Daca ar mai fi luate si in considerare de producator. Oricum este o masina asemanatoare cu un joc constructiv dar pentru copii mai mari, adica mereu o sa gasim cate ceva de adaugat pe ea, producatorul ne-a lasat spatii libere pentru ca nu au mai montat nu stiu ce... Chiar si in acazul ultimei variante gasim multe chestii lipsa si care ar fi fost utile, raportat la pretul ei.

Comment

• Nu vreti mai bine sa discutati aici?

Comment

• Nici mie nu imi place partea cu barile nevopsite la galben, si credca ar arata f bine f2 galben daca ar fi vopsita integral,
                                ce nu mai imi place, ca parca in ultima vreme vad tot mai multe care parca au fost asamblate cu lumina stinsa: ex distante intre stop si aripa, usi sau capota portbagaj descentrate, si asta am vaz si la un amic ce sia- luat prestige

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google