Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Usile se inchid greu si datorita chederelor care sunt noi. La mine asa faceau toate usile, insa acum vad ca cele din fata (care sunt mult mai folosite) incep sa se inchida din ce in ce mai bine (aia dreapta aproape asa cum trebuie).

P.S.: Am fost marti la service cu problema la display. Mi-au schimbat tot aparatul de bord (cu tot cu ceasuri etc). Initial nu gaseau ceasuri cu background alb, insa intr-un final mi-au fost montate. Am observat ca nu erau de F2 (semnul de airbag pasager dezactivat este diferit la F2 de F1, acum imi scrie "air bag off", iar inainte avem un X langa simbolul aferent), erau de Prestige F1. Mi s-a spus ca se potrivesc, iar functionarea este in regula. Un singur lucru mi se pare foarte suspect (andrei, poate iti dai cu parerea), odata cu montarea noului aparat de bord consumul mediu afisat de CB a crescut semnificativ de la un max de 7.8-8-8.2 inainte, la 9.3-9.7 acum, ceea ce mi se pare o diferenta mai mult decat semnificativa.

L.E.: Dupa inlocuire, kilometrajul general a fost resetat la 0, inainte avand destul de putin ... 2000km.
    Last edited by catalinux; 11 December 2008, 22:41.
    sigpic

Comment

• Daca nu ai iesit din localitate de cand ti-au schimbat ceasurile e normal sa arate consumul acela, cam pe acolo se invarte consumul urban.

Comment

• Eu am 1.4 si pana acum CB-ul nu mi-a afisat un consum mediu mai mare de 8.2% (in proportie de min. 90% urban), de aceea mi se pare ciudat. Ma gandesc ca poate fi si din cauza anotimpului (iarna stiu ca masinile consuma mai mult, dar cu 1.5l%???). Astept sa consum benzina pe care o am acum (petrom95), sa pot vedea cati km am facut cu ea, ca sa-mi pot da seama daca "noul" CB calculeaza gresit.

P.S.: Sa nu mai zic ca la plecarea de la service, cu benzina pe care o mai aveam in rezervor (aprox 10l efix95), pe primii 2-4km imi arata 12.5% in conditiile in care nu am prins ambuteiaje in trafic etc.
        sigpic

Comment

• Mai reseteaza si tu CB-ul ala si o sa vezi consum peste 10 %, iti pot confirma si eu ca consumul creste iarna fata de vara vorba aia iarna nu-i ca vara . La 1.4 daca aveai un 8-8.5 % pe vara acum ai un 9.5 -10 % in oras , noroc ca e benzina eftina .

LE: Acum vad ... suntem OFF topic !!! Vezi ca e thred dedicat consumului poate te lamuresti acolo !!!
          sigpic

Comment

• Daca bagi efix o sa iti arate un consmum mai mare, o poate confirma Maniak18 care a simtit-o pe pielea lui.
            Daca incep certaretii (se stiu ei care) sa imi ceara explicatii de ce asa, e treaba lor...
            Numai bine cgx!

Comment

• Nu prea cred sa ai consum mediu, 90% urban, 8,2. Reseteaza computeru de bord si dupa vreo 100 de km urban o sa vezi ca o sa ai consum intre 9-10%. Eu la a mea am 9,5% in regim exlcusiv urban deci si tu ar trebui sa ai un consum aporx. Egal sau mai mare decat al meu in regim urban.

Comment

• Exista topic pt consum separat.

Comment

• @MS1.6>16V: Nu, nu se putea pune la optionale, pentru ca masina a fost gandita pentru a circula pe drumuri proaste si pentru comfort, nu pentru sportivitate. Deci asta e un lucru bun, nu un lucru care sa nu ne placa.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Originally posted by MS1.6>16V View Post
                    Pai nu dar se putea pune la optionale :P (cum e la Skoda de ex. Cu pachetul de drumuri grele)
                    Capitolul optionale la Dacia nu prea exista.
                    Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

• Originally posted by amun View Post
                      Grila Dintre Faruri ,aia Din Plasticu Ala Negru ,e Urata Cu Spume !!!!
                      Urata cu spume nu e.Puteau s-o vopsesca in culoarea caroseriei,cum faceau pana acum.Eu am in vedere acest aspect.Voi pune poze la momentul respectiv,dar mai dureaza.Trebuie sa ma "revigorez".Cu sarbatorile astea nu am sanse prea curand.
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Pe viitor, o sa apara si partea aia vopsita in culoarea caroseriei.

Comment

• ce nu place

mocheta portbagaj

Comment

• mie nu-mi place ca nu poti pune nimic pe bord, toate aluneca.
                            De obicei am o cutie cu servetele si cand accelerez imi aluneca in brate
                            Puteau sa faca un loc ca la vw polo sa pui si tu acolo un mobil ceva.
                            Daca ma mai gandesc mai gasesc, dar ca sa nu fiu rau ce sa vrei la banii astia.

A, inca ceva.
                            Portbagajul se inchide greu, trebuie sa-l trantesc de vreo 3 ori, sau poate nu i-am prins eu spilul.
                            Last edited by MARCELLOCIP; 19 February 2009, 20:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Pe bord se poate pune un suport "magic" de la dealer.
                              Si portbagajul poate are incuietoarea dereglata.

Comment

• 1 farul
                                2 bordul
                                3 capacele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google