numi place ca nu are acel"ornament" la portbagaj ca sa-l poti ridica, numi place claxonul si cromul in exces care e pus atat in interior si in exterior (fata spate)
Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift
Collapse
X
-
nu-mi place ca nu au pus deschiderea geamurilor pe portiere
Comment
-
La mine portbagajul se inchide bine si din prima,acum mai este si faptul ca masinile sunt noi iar chederele la usi si portbagaj sunt tari,mai dureaza putin pana se vor lasa.
@bogdanBOG-unde este cromul la interior?Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
mda...nici mie nu imi place ca au scos manerul acela negru de la butonul de deschidere portbagaj. chiar nu inteleg de ce l-au scos, pentru ca este foarte practic.
in rest, imi plac farurile, stopurile, liniile, interiorul.
poate daca am fi condus zi de zi, as fi gasit mai multe avantaje/dezavantajesigpic
Comment
-
nu-mi place ca deja am 11000km si tre sa ma duc acusica la revizie....
ca sa revenim...nu-mi place ca nu am unde sa pun un odorizant de masina ca aerisitoarele sunt facute ca naiba...la fel si cu suportul de pahare...ca geamurile nu se deschid de la portiere si ........Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
-
Bara stablizatoare nu are trebui sa nu-ti placa ca n-o ai, tu ai ales versiunea de echipare, respectiv motorizarea.
Comment
-
Originally posted by JmEk View Post...nu-mi place ca nu am unde sa pun un odorizant de masina ca aerisitoarele sunt facute ca naiba...la fel si cu suportul de pahare...ca geamurile nu se deschid de la portiere si ........Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostLa mine portbagajul se inchide bine si din prima,acum mai este si faptul ca masinile sunt noi iar chederele la usi si portbagaj sunt tari,mai dureaza putin pana se vor lasa.
@bogdanBOG-unde este cromul la interior?AG-73-BAR garib1973@yahoo.com
Comment
-
Originally posted by bogdan BOG View Postnumi place claxonul si cromul in exces care e pus atat in interior si in exterior (fata spate)Multa lume, putini oameni...
Comment
-
Nici macar la Prestige nu mai exista...
Comment
Comment