Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• o sa le vindem toti si luam duster
    Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!

Comment

• Puneţi nişte poze dacă vreţi cu prestige...

Comment

• Designul si nu neaparat materialele din interior (prea multe forme si nuante in detrimentul designului "basic" pe care l-a impus loganul pe piata auto - adica fitze de doi bani).
        Cromul in exces la exterior - din aceleasi motive.
        La MCV barele - in special cea spate , care au distrus orice aspect "brut" care il apropia de conceptul Steppe.

Comment

• @Detail nu sunt fite de 2 bani, sunt fite gratis ca nu am dat nici un leu in plus fata de modelul clasic :P

Comment

• Nu imi place bandoul cromat de pe capota portbagajului !!! si pe unde mai e crom
            sigpic

Comment

• @abu20 vad ca si tu ai crom pe masina, de ce nu il dai jos?

Comment

• ca si in cazul lui Sandero nu-mi place pozitionarea banchetei spate... spre sus fata de podea. nu este un model cu tractiune 4x4 ca sa fie necesara ridicarea banchetei asa de mult

Comment

• desi e destul de frumos........e pacat ca au pus manere la usile din fata dar nu au pus deschiderea pe ele.....stopurile ph2 sunt mai urate decat restul......bordul nu e reusit.
                  e pacat pentru ca la cat tam-tam s-a facut nu a fost chiar asa! bafta
                  "Only God can judge me"

Comment

• Daca e vorba despre locasul de pe manerul usii, capacul nu are decat rolul de a masca un surub, nu e loc pentru butonul geamului!

@ioio: Pozitionarea banchetei spate e una normala, avand in vedere structura caroseriei. Si la alte masini straine e la fel.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Salutare! Am ABS + din 2007 si cand o sa va spun ce nu imi place o sa ma leg strict de loganul meu deci nu cel cu face lift. Deci sa incepem cu neplacerile:
                      - spatarul canapelei spate se desface cu dificultate
                      - reglarea spatarelor(scaunelor din fata) se face cu ajutorul acelei rotite (se putea o clapeta!!)
                      - plasticul folosit la interior
                      - fetele de usi (! imi plac cele de pe sandero!)
                      - deschiderea geamurilor de pe consola(cred ca ar fi fost mai normal sa ai buton pe usa)
                      - nu exista consola de repartizare a aerul conditionat/caldurii si spre locurile din spate
                      - martor pentru placute de frana uzate (extraordinar de naspa lucrul acesta ... tine de siguranta)- am dat 8300E pe masina si nu am acest martor ...am inteles ca nu are nici un logan!?
                      - mi-as mai fi dorit putere(CP) si cuplu mai mari la motorul de 1.4
                      Cam atat din partea mea ... am fost cat se poate de dur dar cu toate astea are si multe puncte bune, dar o sa caut threat-ul acela ca sa postez si ce-mi place la ea. )
                      Last edited by Geonny; 9 March 2009, 17:09.

Comment

• Pentru ABS+ mai bine posteaza aici: http://www.loganclub.ro/forum/ce_nu_...mi+place+Logan
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• m-am uitat atent la modelul nou si nu prea am ce sa-i reprosez, si-au cam facut temele astia de la dacia cel putin la exterior!!! spatele e cel mai reusit, a mai estompat din masivitatea celui vechi, dar cum ziceam e doar parerea mea...

Comment

• Originally posted by Cristi_LCD View Post
                            Pentru ABS+ mai bine posteaza aici: http://www.loganclub.ro/forum/ce_nu_...mi+place+Logan
                            am accesat link-ul dar vad ca acolo posteaza cei cu MCV-uri. daca am gresit si am postat aici sorry!!

Comment

• nu imi place luftul dintre capota si lampile din spate si diferenta de nuanta a culorii de pe barele de protectie si caroserie (uitativa cu atentie)
                              sigpic

Comment

• Salut! Ionut are dreptare bara spate are alta nuanta fata de restul ,am si eu problema asta,ce ma deranjeaza cel mai mult e suspensia am 1.6 16v iar suspensia la un viraj mai strans imi da emotii ,au schimbat aspectul in bine dar la partea tehnica nu s-au deranjat sa imbunatateasca macar suspensia,si antifonarea e cam slabuta... in general e ok

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google