Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• arata bine din fata dar daca te uiti la ea din partea usi st. sau dr. catre coltul barei fata in jos parca e ciudata,parca nu ar fi terminat ceva e prea rotunda nu stiu,nu vreau sa supar pe nimeni e doar parerea mea, o zi buna si pe cand o intalnire a logan-istilor prin bucuresti ca vreau si eu aptibildele cu loganclub.ro si placute pt numere tot cu sigla clubului. inca o intrebare cum imi postez si eu poza cu blonda mea golanitza
    sigpic
    Poate pentru lume ești o singură personă,dar
    pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• la exterior arata mai bine decat vechiul logan, parca arata si ea a masina ! la interior nu imi plac manerele usilor din fata, se va zgaria si curata vopseaua de pe ele cu timpul si cred ca cu putina vointa se putea obtine o plansa de bord mai buna.

Comment

• Trebuia sa fie mai agresiva? Adica sa mushte eventual, cred ca trebuia facuta patrata, asa arata mai agresiva... Voi astia de criticati PH2-ul pun pariu ca v-ati dori spoilerele de pe masina asta, triplele in linie cu eleronul, bordul care este mult mai finisat ca prima varianta, volanul mult mai elegant, fetele de usi care nici nu se compara cu vechiul model... Puteti voi sa va dati cu curu' de pamant ca tot e frumos bandoul cromat de la portbagaj (fara el arata ca o capra proaspat fecundata), si doar nu a-ti vrea si cauciucurile in culoarea masinii ( pt. aia nemultumiti de culoarea grilei). Si pe sceptici ii invit la un drive test cu PH2 Laureate sa vada cum arata volanul reglabil, scaun reglabil pe inaltime, reglaj lombar (functional) care pe PH1 Laureate nu prea exista! Va salut si va astept cu replicile acide!

Comment

• @vasile78: e frumoasa, ca d-aia am luat-o, da' n-are reglaj lombar... nu ca ar fi vreo mare jmecherie, da' pentru conformitate: n-are

Comment

• Depinde cand ai luat tu masina... unele am inteles ca au .. iar cele vechi laureate toate aveau... Nici a mea nu are...dar sincer nu ma incanta asa tare.... si nici nu ma deranjeaza... bine ca are altele :P
            Intalniri Logan Club Constanta:
            In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
            Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

• Ar fi fost frumos daca linia stopurilor, urmarea linia portbagajului. Sau invers. Una se duce haisa si cealalta ceala

Comment

• Ar fi frumos sa aiba macar o plasa la gura de admisie aer in habitaclu (situata sub stergatoare) si.... de ce nu un filtru de habitaclu standard.

Pentru cei interesati propun sa facem o petitie pe care sa o inaintam uzinei dacia si sa cerem remedierea aceastei probleme deoarece nu ar creste pretul masinii foarte mult un banal filtru de habitaclu.

Nu am mai vazut la nici o masina straina fie ea si veche de 10 ani sa intre frunze si praf prin gurile de ventilatie.
                Last edited by juann; 27 May 2009, 21:15.

Comment

• Sincer nu imi place Volanu....

Comment

• Originally posted by juann View Post
                    Ar fi frumos sa aiba macar o plasa la gura de admisie aer in habitaclu (situata sub stergatoare) si.... de ce nu un filtru de habitaclu standard.

Pentru cei interesati propun sa facem o petitie pe care sa o inaintam uzinei dacia si sa cerem remedierea aceastei probleme deoarece nu ar creste pretul masinii foarte mult un banal filtru de habitaclu.

Nu am mai vazut la nici o masina straina fie ea si veche de 10 ani sa intre frunze si praf prin gurile de ventilatie.
                    Merg si eu la filmul asta...

Comment

• Nu imi place botul, masca arata cam ciudat si farurile sunt parca prea mari

Comment

• Bai voi sunteti copii? Ce are volanu? Pare mult mai rezistent decat ala de PH1 la care flambeaza plasticul si se rupe... Si botul ce are? Vreti bot cu 4 faruri? Nu va place da pe la intalniri va uitati cam cum se prinde si visati la bot de "facelift"... Plasticul e prost da visati noaptea fete de usi de PH2 ... Si Q7 e urat din punctul meu de vedere, daca era frumos va luati toti... Va salut!

Comment

• Originally posted by dragos10 View Post
                          Merg si eu la filmul asta SF...

Comment

• Volanul e mult mai bun ca la phase 1. Inclusiv la atingere .

Comment

• Originally posted by juann View Post
                              Ar fi frumos sa aiba macar o plasa la gura de admisie aer in habitaclu (situata sub stergatoare) si.... de ce nu un filtru de habitaclu standard.

macar sa lase un capac acolo sa nu te mai chinui sa decupezi. cred ca e oricine in stare sa cumpere un filtru, sa scoata capacul ( masca falsa ) si sa monteze filtrul.
                              vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

• Originally posted by dragos10 View Post
                                Merg si eu la filmul asta...si bara de torsiune sa fie macar pe lista de optionale. Ma refer la versiunile care nu o au

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google