Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problemele de design sunt "de gustibus", realitatea obiectiva cred ca e alta ...
    asadar, nu imi plac urmatoarele:

1. consumul in general ridicat pentru o masina cu pretentii de actualitate (moderniate, daca vreti) - ma refer in special la benzinare
    2. lipsa filtrului de polen (din fabrica)
    3. tablaria generala foarte, foarte subtire
    4. scoaterea la ultimele modele Ph2 a reglajului lombar (chiar si la Prestige)
    5. finisajele incredibil de slabe - unele parti componente interioare parca au fost montate la o bere intr-o zi de duminica si pe inoptat pe deasupra .. ...[daca ma lasau, puteam sa le asamblez singur mult mai ingrijit si mai sincronizat]

Comment

• @raduroane cit dai atit face. La mine m-a atins cineva un pic cu portiera cind a deschis-o si nu mi-a venit sa cred ca a si ramas un mic punct pe tabla. Am impresia ca la ph2 au pus cea mai subtire tabla posibila..... cred ca la modelele viitoare va fi tabla la cutia de cola sa se indoie si cind bate vintul

ps: acum ma intreb oare cind o sa-mi apara si mie rugina ca am vazut pe forum ca asta e principala problema datorita tablariei subtiri.
      Last edited by juann; 11 July 2009, 11:15.

Comment

• Originally posted by raduroane View Post

1. consumul in general ridicat pentru o masina cu pretentii de actualitate (moderniate, daca vreti) - ma refer in special la benzinare
        ]
        Loganul nu a fost niciodata o masina cu pretentii de actualitate, poate in opinia ta, dovada este pretul si motoarele ca sunt pe acesta masina.Loganul este si a fost de la inceput o masina low cost.Tabla este la fel de groasa ca ph1.
        Multa lume, putini oameni...

Comment

• Consumul variaza si in funtie de stilul de condus. Tinand cont de varsta acestor motoare consumurile sunt destul de rezonabile.
          sigpic

Comment

• eu zic sa nu va mai plangeti de consum. cat vreti voi sa va consume aceasta masina si cu motor pe benzina. din curiozitate ati avut si alte masini pe benzina si consuma putin? eu am vazut de exemplu un golf 5 cu motor de 1.6 care consuma 9-10%, grande punto cu motor de 1.4 8v 7,5-8% si mai sunt dar nu-mi aduc acum aminte. daca vreti consum mic trebuia sa va luati diesel. in rest masina are lipsuri, eu sunt de parere ca daca mai consumau putini banuti iesea o masina mult mai buna, daca cei care au facut facelift-ul intrau pe forum gaseau exact ce trebuia modificat. pe mine ma deranjeaza mult ca geamurile electrice nu au buton cu impuls (tin sa precizez aici ca am vazut logan din prima serie care avea asa ceva si nu cred ca a fost montat de propietar) si ca lipseste filtrul de polen.
            Last edited by florentin84; 13 July 2009, 20:42.
            sigpic

Comment

• @juann - apropo, nu am 2 saptamani de cand am masina si azi dimineata am constatat ca un "tehnician" mi-a verificat grosimea tablei la o aripa - morala am deja un cucui (pe negativ) ... ma intreb daca asemenea evenimente se repeta la 2 saptamani, intr-un an nici nu incerc sa-mi imaginez rezultatul ..

@bobo77 - Imi pare bine ca vad si opinii contrare (de asta e forum-ul ) dar. degeaba zici ce zici, nu confunda "actualitatea" cu "low cost"-ul (in sensul asta si Skoda e low costul celor de la Wag). In prezent Logan e o masina careia i se face o gramada de publicitate si este fabricata tot in prezent - in nici un caz nu i se poate atribui apelativul de masina veche indiferent de solutia tehnica adoptata constructiv (eventual putem sa-i spunem slab dotata sau orice altceva dar nu veche). Asadar, macar PRETENTII de modernitate are
              Cat despre tabla, ai partial dreptate in general ultimele F1 au aceiasi tabla insa la cele ceva mai inaintate (de prin 2006 spre exemplu) tabla e evident mai dura (nu am spus mai groasa ca nu cunosc aspectul asta) ... am mai multe exemple in acest sens nu numai unul...

Comment

• Nu imi place vizibilitatea redusa la parcarea cu spatele..( trebuie sa ma obisnuiesc mai mult cu oglinzile sau poate niste senzori de parcare ) in rest sunt multumit de ea doar am avut inainte dacia 1300.....

Comment

• Originally posted by juann View Post
                  @raduroane cit dai atit face. La mine m-a atins cineva un pic cu portiera cind a deschis-o si nu mi-a venit sa cred ca a si ramas un mic punct pe tabla. Am impresia ca la ph2 au pus cea mai subtire tabla posibila..... cred ca la modelele viitoare va fi tabla la cutia de cola sa se indoie si cind bate vintul

ps: acum ma intreb oare cind o sa-mi apara si mie rugina ca am vazut pe forum ca asta e principala problema datorita tablariei subtiri.
                  pe mine nu ma deranjeazxa ca ramane urma pe ea si daca o loveste o musca din zbor...ma deranjeaza ca rugineste...
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Nu imi place :
                    1. lipsa filtrului de habitaclu/polen (din fabrica)
                    2. tablaria generala foarte, foarte subtire
                    3. Vopseaua proasta...in strat foarte subtire.
                    4. Vizibilitate scazuta la parcarea cu spatele.
                    5. Aceleasi plastice de calitate proasta la si la ph1.

Comment

• Eu am filtru in habitaclu din fabrica!!

Comment

• Supercar tin sa te contrazic fara suparare si iti demonstrez la intalnire.....
                        1. de acum se pune filtru idn fabrica, la modelele noi (iunie) spunea un coleg de forum care a cumparat masina....
                        2. tabla este la fel ca modelel logan ph1 din 2007 si 2008 ... poate mai subtire ca la modelul din 2006....
                        3. aici nu stiu....din cate am auzit vopseaua este mai buna ca au un nou concept....prepara culaorea altfel (ma refer la cele metalizate)
                        4. si la ph1 este scazuta vizibilitatea.... iar la ph2 ai oglinzile de prestige unde ai super vizibilitate si poti parca fara probleme.....
                        5. Plasticele sunt mult mai bune....ai pipait? pui mana la a mea duminica asta la intalnire

Fara suparare. Salut!
                        Intalniri Logan Club Constanta:
                        In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                        Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

• Rog posesori de PH 2 sa nu se supere;
                          Nu-mi place spatele, cred ca o portbagajut arata mai bine drept si fara bandoul acela cromat.

Comment

• Bara din fata!

Comment

• posed si eu un ph2 si ce nu imi place ar fi (cum s-a mai zis) lipsa geamurilor cu impuls si pozitionarea acestora.nu cred ca era o avere sa fi fost montate pe portiere.in rest la pretul care il are eu zic ca e ok

Comment

• mie masina mi se pare prea feminina..ph 2 -ul
                                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google