Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Foarte rau ca nu se mai fabrica PH1, vad ca inca mai are multi fani (mai ales printre actualii posesori). Cand o sa apara PH3 sau SUV, sau ce doamne iarta-ma o sa mai apara, promit sa nu-mi placa nimic la el si sa nu-mi doresc s-o am! Important este ca avem Logan (indiferent ca e PH1 sau 2) care este cea mai fiabila masina, cea mai ieftina, cea mai spatioasa, cea mai pretabila la tuning, cea mai frumoasa... etc, nu mai enumar calitati pe care deja le stiti!

Comment

• Originally posted by vasile78 View Post
      Foarte rau ca nu se mai fabrica PH1, vad ca inca mai are multi fani (mai ales printre actualii posesori). Cand o sa apara PH3
      Nu o mai apara, va aparea logan 2 probabil.
      Multa lume, putini oameni...

Comment

• mie rusine cu claxonu de pe ph2 )

Comment

• Asta da parte nasoala tTrust, pana m-am obisnuit cu sunetul tresaream mereu cand claxonam! Suna a cioroi castrat...
          - bobo77, nu conteaza ce o sa mai apara, eu promit sa nu-mi placa ;)
          Last edited by vasile78; 26 September 2009, 23:40.

Comment

• Nici mie nu-mi place glasul claxonului dar, suna foarte tare.

Comment

• Am mai gasit ceva ce ma indispune la masina: balamalele de la portbagaj.
              P.S.
              Cred la fel sunt si la PH1

Comment

• Sunt fix la fel!

Comment

• Oare a gasit cineva o solutie la balamalele "vietii".

Comment

• Nici gura de deschidere a portbagajului nu-i tocmai ok se putea mai bine, bine ca este la fel ca la ph1...la cit de incapator este portbagajul.
                    Multa lume, putini oameni...

Comment

• Cu putina vointa se poate trece si peste asta.
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• frate pentru cat ma costat cred ca e reusita

Comment

• Hai ma va tot plangeti atat de ph2, daca inca eram in era daciei 1310 si se facea si azi ce mai ziceati?
                          sigpic

Comment

• Se plangeau ca sufla in jigler si perie bujiile zilnic.....
                            Intalniri Logan Club Constanta:
                            In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                            Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

• Originally posted by adyshor View Post
                              @andrei: este un Preference, m-am uitat mai atent dar nu este nici un bec, estedoar o gaura in partea de sus , unde trebuia sa fie becul, cred eu.
                              Preferance nu are iluminat torpodeu de la Laureate in sus ai asa ceva. verifica pe dacia.ro la configurator.

Comment

• @adyshor inca mai am Dacia numa ca-i break si la capitolul porbagaj bagam in ea orice vroiam.
                                Stai linistit ca la total este un pas inainte.
                                Norocul pe care il avem, este ca Loganul lasa loc de mai bine caci daca aveam X3 nu mai aveam ce comenta si cred ca nici club nu aveam.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google