Portbagajul este complet imbracat in mocheta, adica partea de jos si peretii laterali... restul...
Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift
Collapse
X
-
cromu` mancatias cromu` il detest nu da bine pe masina, daca era limuzina intelegeam.
si la ph 2 l-au facut si mai mare. claxonul e amunzant, se sperie pietonul cand aude
mai ar fi luftul la capota portbagaj care e cam mare. manerele de pe portierele din fata mai scartie din cand in cand dar nui bai
Comment
-
eu nu inteleg.....cum sa te ti de manerul ala in cat sa scartaie...eu il folosesc doar ca sa trag usa....voi ce faceti cu el?chiar nu am probleme la capitolul asta, eu deobicei conduc cand sunt la volan nu stau sa trag de toate plasticele....Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
lucruri-le nu-mi plac ca nu am si eu de ph2, dar voi avea! facelift-ul e belea, de-abea sa-mi sara unul vinovat in fata sa mi-o schimb pe asigurarea lui, deja spatele de ph1 l-am schimbat cu ph2 pe asig.altuia. Si arata si mult mai bineLast edited by Bleizer; 6 February 2010, 00:01.lipsa text
Comment
-
salut
am ph1 si sunt gelos pe cei cu ph2. imi place la nebunie cum arata.
imi plac pozitiile in far criminale, bara fata + spate, si dimensiunile. interiorul, ceasurile bordul.
acum sa zic de rau ce nu imi place la ph2.
butoanele de la aer conditional caldura etc arata ca niste butoane de aragaz si locul unde nu este airbag iar arata destul de nasol pt versiunile ce nu au.
Comment
-
cineva, in urma cu cativa ani, sugera adaugarea in partea de jos a capotei de la ph I, a unui ornament cromat ca in cazul nu stiu caror marci, ceva mai de soi, in scopul de a nu mai da impresia de spate ridicat si toata lumea a fost de acord cu userul respectiv.
acum odata cu aparitia ornamentului respectiv la versiunile superioare ph II, se pare pare ca sunt unele obiectii. mie mi se pare binevenit acest ornament si il consider chiar estetic
Comment
-
Originally posted by Andrei1980 View PostDar tu ai condus Logan cu cauciucuri Continental???? Si eu am avut Barum pe al meu Loganel 1.6 mpi si dupa ce le-am schimbat pe Continental toate cele patru diferenta de franare in caz de nevoie de franare maxima este intre cer si pamant. Eu nu am ABS , dar de cand am aceste cauciucuri o data mi s-a intamplat sa-mi planga numai amvelopele. Cu barumul am avut niste blocari ale rotilor de toata frumusetea si la franari mult mai slabe.
Nu zic ca Barumul a fost un cauciuc rau, dar ca si aderenta nu se poate pune cu Continental.
Barumul este facut tot la Continental.
Comment
-
Si daca e facut tot acolo ce legatura are ? Inseamna ca sunt la fel de bune ?
Ceva in genul - am mers si cu A8 si cu A4, A8 e mult mai misto desi se fac in aceeasi fabrica. E doar "feeling" sau ?'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
Nu-mi place la el banda cromata din spate,e bine ca la ambiance-ul meu nu are
Comment
Comment