@CSH OFFTOPIC(nu m-am putut abtine) Numa frantuzoaicele au probleme electrice? Te invit sa citesti un pic pe vwforum mai ales la scirocco, passat B6, touareg, golf sa vezi tu acolo probleme electrice, si fiabilitatea atat de laudata a nemtilor ca nu cred ca iti va mai veni sa cumperi vreo nemtoaica vreodata. A si vezi ca de ex senzorii care ii gasesti pe nemtoaice ii gasesti si pe frantuzoaice pana si pe dacie care sunt facuti de aceleasi firme: siemens, bosch.... Pana si casetele de directie, bascule, capeti de bara ... etc sunt facute de acelasi firme(TRW, ZF, Lemforder...) pt marcile astea de masini. Acum ca la ansamblare or fi nemtii mai meticulosi decat romanii si turcii nu zic da nu mai ridica in slavi nemtoaicele ca o faci degeaba parerea mea. Am si eu prieteni cu nemtoaice si cu o gramada de probleme la activ. Deci mitul nemtoaicelor nemuritoare ist zerstört!
La ph2 ce nu imi place este bara fata in rest este mai frumoasa(parerea mea) la toate capitolele fata de ph1
La ph2 ce nu imi place este bara fata in rest este mai frumoasa(parerea mea) la toate capitolele fata de ph1
Comment