Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• offtopic eu am 2 ambipur cu lichid "infipte"in aeratoarele din mijloc si la oglinda 2 sticlute din alea cu capac din lemn

Comment

• Pai cu Ambipur am reusit de am rupt piciorusul ala, care dupa parerea mea este facut dintr-un plastic de 2 lei.
      Cel care conduce masina ca dracu, are toate sansele sa ajunga acolo.

Comment

• offtpoic intai cracanai un pic piciorusele alea si dupa aia bagai pe aerator

Comment

• Inainte de blackline am avut un laureat din 2006, care avea si consumul instant pe CB,asta in schimb nu-l mai are si ma enerveaza ca vreau sa merg cat mai economic.....

Comment

• Subscriu si eu. Ma enerveaza si pe mine ca nu are consum instantaneu.

Comment

• exista si foarte multe faza 1 care nu au consum instant. Acela se poate pune daca tot il vreti cu tot dinadinsu ... chiar daca inseamna ceva alergatura...

Eu sunt chiar multumit, poate singura faza este ca eu nu am dublura de metal de la plafoniera ) si m-am trezit de cateva ori cu plafoniera in cap
              B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• Unde, ce plafoniera ca pe asta nu o stiam.

Comment

• Originally posted by Canto View Post
                  exista si foarte multe faza 1 care nu au consum instant. Acela se poate pune daca tot il vreti cu tot dinadinsu ... chiar daca inseamna ceva alergatura...

Eu sunt chiar multumit, poate singura faza este ca eu nu am dublura de metal de la plafoniera ) si m-am trezit de cateva ori cu plafoniera in cap
                  Si eu sunt multumit, se simte o imbunatatire fara de ph 1(2006).Cum se poate pune consumul instantaneu?

Comment

• Am masina de 1 an si a inceput sa mi se cojeasca volanul. Ce ma sfatuiti sa fac?
                    Nu-i bai...

Comment

• te duci la garantie si ar trebui sa il schimbe

Comment

• o sa vorbesc si cu cei de la vocea clientului sa vedem ce spun.
                        Nu-i bai...

Comment

• ai purtat cumva inele ?

Comment

• Florian am auzit pe foarte multi care nu sunt deloc multumiti de pielea de pe volan,deci e treaba generala, gen "asa fac toate". daca mai ai garantie , poti sa il schimbi , daca nu imbraca-l in piele si ai scapat de griji ceva timp
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Am inteles. O sa dau o fuga zilele care vin pe la reprezentanta sa vedem ce zic cei de acolo.
                              Nu-i bai...

Comment

• Daca e de piele si se cojeste e nashpa. Eu am o husa de burete si cand oboseste o inlocuiesc. E super iarna ca nu este asa rece si vara cand se incinge nu arde asa tare ca alte materiale.
                                Pielea ar fi trebuit sa tina mai mult ca doar de aia e piele.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google