offtopic eu am 2 ambipur cu lichid "infipte"in aeratoarele din mijloc si la oglinda 2 sticlute din alea cu capac din lemn
Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift
Collapse
X
-
exista si foarte multe faza 1 care nu au consum instant. Acela se poate pune daca tot il vreti cu tot dinadinsu ... chiar daca inseamna ceva alergatura...
Eu sunt chiar multumit, poate singura faza este ca eu nu am dublura de metal de la plafoniera ) si m-am trezit de cateva ori cu plafoniera in cap
Comment
-
Originally posted by Canto View Postexista si foarte multe faza 1 care nu au consum instant. Acela se poate pune daca tot il vreti cu tot dinadinsu ... chiar daca inseamna ceva alergatura...
Eu sunt chiar multumit, poate singura faza este ca eu nu am dublura de metal de la plafoniera ) si m-am trezit de cateva ori cu plafoniera in capCel care conduce masina ca dracu, are toate sansele sa ajunga acolo.
Comment
-
Florian am auzit pe foarte multi care nu sunt deloc multumiti de pielea de pe volan,deci e treaba generala, gen "asa fac toate". daca mai ai garantie , poti sa il schimbi , daca nu imbraca-l in piele si ai scapat de griji ceva timp" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Daca e de piele si se cojeste e nashpa. Eu am o husa de burete si cand oboseste o inlocuiesc. E super iarna ca nu este asa rece si vara cand se incinge nu arde asa tare ca alte materiale.
Pielea ar fi trebuit sa tina mai mult ca doar de aia e piele.
Comment
Comment