Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Parerea mea ca e diferenta in bine cel putin la capitolul imagine in plus pt ph 2 e mare totusi ceva parca putea arata altfel :butonul reglaj oglinzi cam incomodat de frana de mina si o "bara" de plastic amplasata sub bara jos -fata,caruia nui gasesc sincer nici utilitatea si in plus parca stica tot aspectul.Apropo stie cineva are vreun rol practic???
    Attached Files

Comment

• Eu consider "bara" aia din plastic o chestie de design f reusita, chiar ca ii da un aspect mai sportiv. Face botul sa arate mai masiv, mai de acatari. Fara bara aia neagra arata cam golas Loganul. Eu ma bucur ca am "bara" neagra. Nu stiu exact la ce foloseste insa am vazut si pe alte masini.
      Oricum este diferenta fata de PH1 mai ales la design. Sunt fericit ca are bara stabilizatoare fata de vechiul Logan 1.4 Laureat care nu avea. S-a simtit diferenta in cateva curbe luate mai cu curaj...

Ce ma deranjeaza este ca nu au rezolvat scartaiala plasticelor de la portiere. Dupa cca 10k km au inceput la portiera dreapta. Ciudat ca pe stanga nu a inceput. Am rezolvat insa scartaiala si masina merge excelent.
      Attached Files
      Last edited by Sir Andrew; 16 June 2012, 17:58.

Comment

• "Bara" aceea neagră este de fapt un deflector de aer şi a fost proiectată şi montată pe maşină pentru îmbunătăţirea aerodinamicii !

Comment

• Se poate monta pe modelele PH2 care nu vin cu o astfel de bara?

Comment

• Originally posted by Sir Andrew View Post
            Eu consider "bara" aia din plastic o chestie de design f reusita, chiar ca ii da un aspect mai sportiv. Face botul sa arate mai masiv, mai de acatari. Fara bara aia neagra arata cam golas Loganul. Eu ma bucur ca am "bara" neagra. Nu stiu exact la ce foloseste insa am vazut si pe alte masini.
            Oricum este diferenta fata de PH1 mai ales la design. Sunt fericit ca are bara stabilizatoare fata de vechiul Logan 1.4 Laureat care nu avea. S-a simtit diferenta in cateva curbe luate mai cu curaj...

Ce ma deranjeaza este ca nu au rezolvat scartaiala plasticelor de la portiere. Dupa cca 10k km au inceput la portiera dreapta. Ciudat ca pe stanga nu a inceput. Am rezolvat insa scartaiala si masina merge excelent.
            nu stiu cum tu n.ai avut bara stabilizatoare pe laureat 1.4 ca eu am pe ambiance 1.4

Originally posted by Dan_Ionut View Post
            Se poate monta pe modelele PH2 care nu vin cu o astfel de bara?
            da se poate, vezi ca vindea cineva pe forum
            Last edited by nicu_rcn; 16 June 2012, 23:17. Reason: Automerged Doublepost
            sigpic

Comment

• cezar poate ai drptate ca nu poti sa ai pretentii la 6400 sa ai parte de premium dar fii atent am cumparat anu trecut adik 2011 noiembrie logan 1.2 16 v la 6000 euro prima varianta am inteles chel k atat am avut banuti si aia chinuiti si imprumutati dar sa nu vina ea din fabrica cu tetiere bancheta spate, cu manere de sustinere pasageri alea de te tii cu mana decat la pasager fata restul dopuri, plafoniera cu un singur bec, contactori usi doar la sofer, fara lampa lumina in portbagaj si poate mai sunt asta nu e bataie de joc poi ce mai cezar astea ce am enumerat eu pana akum tine de clasa premium nu inseamna ca a.c sau geamuri electrice e de acuma brabus nu ? asta e tara noastra de rahat

Comment

• Pai tu nu ai vazut masina inainte sa o cumperi? O vorba veche zice "nu-ti place, nu mananci"... In afara de lipsa luminii din portbagaj celelalte lipsuri pe mine personal ma lasa rece.

Comment

• DECI TU ai cumparat Logan,ca si varianta de echipare?
                  Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Mie nu imi place consola centrala la logan facelift, e prea urata ca aspect. Parca era mai frumos desenata la loganul vechi.

Comment

• Originally posted by Dan_Ionut View Post
                      Se poate monta pe modelele PH2 care nu vin cu o astfel de bara?
                      Fara nici o problema.Vorbesc din proprie experienta, eu nu am avut din fabrica.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by galeo View Post
                        Nu-mi place grila fata ( e mult mai estetica cea de la primul logan), nici farurile nu prea imi plac, in schimb imi plage spoilerul fata la noul logan, desi cel mai reusit spoiler fata mi se pare cel de pe logan mcv modelul vechi
                        Spoilerul de pe mcv-ul vechi este fix cel mai urat...
                        Logan laureat 1.2

Comment

• Majoritatea posesorilor de PH1 or sa te contrazica.
                          sigpic

Comment

• Nu-mi mai place nimic la ea, e mai frumos Logan2.

Comment

• Nu-mi place la ph2 bara fata care e foarte subtire. Eu am atins un pic un munte de zapada si s-a crapat.

Comment

• Acelasi lucru l-am patit si eu iarna trecuta, am schimbat-o pe CASCO, iar daca te consoleaza iti pot spune ca acelasi lucru l-a patit un prieten la un Golf V. Asa ca...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google