Claxonul pe 1.6 Laureate PH2 suna execrabil. Zici ca ai o trompetzica . Cred ca imi achizitionez o goarna de Fiat Ducato . Am inteles ca e vreo 50 RON in vitan. Mai tare ma sperii eu decat cel pe care-l claxonez.
Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift
Collapse
X
-
Pozitia de condus in logan este prea inalta, parca as fi intr un crossover, ma uit prea de sus la celelalte berline cand sunt la stop.. Primul upgrade pe care il voi face masinii va consta in schimbarea arcurilor si amortizoarelor; apoi anvelope mai late, 205/50 si jante de 16".. Stabilitatea in curbe lasa muuult de dorit!
Comment
-
@ 81 TTU: am laurete 1.6 16v, e cea mai buna disponibila momentan.. Masina are in mod clar o tenta familiala, nu se preteaza la un condus sportiv; am mers putin mai tare intr o insiruire de curbe si am resimtit din plin dezavantajele centrului de greutate prea inalt.. Probabil dupa ce ii voi cobori garda la sol, situatia se va schimba.. Dar sa trec de rodaj, deja ma mananca talpa si nu as vrea sa o fortez prea mult in perioada asta...
Comment
-
In afara de estetica sa fim atenti si pe latura practica:
-capacul de la buson nu este asigurat cu nimic(zavor,dublu clik); sa poti sa deschizi din interior
-capota portbagaj putea sa aiba o mocheta sa ascunda nervurile
-deschidere electrica portbagaj - lipsa
nu ca sunt pretentios dar este loc de mai bine: alarma din fabrica?Sau presuri?
eeee orice surub costa...
Originally posted by nameless View PostNici la mine nu este luminat. Varianta de echipare Laureate. Am tot cautat prin instructiunile de utilizare ceva legat de torpedou si luminarea acestuia, dar n-am gasit nimic asa ca am crezut ca nu s-au deranjat oamenii sa puna si lumina in torpedou.
Portbagajul nu l-am verificat pe timp de noapte inca.
Hmmm...Presimt ca ma cert cu astia de la Dacia!!!
un lucru bun lumina in portbagaj indiferant de pozitii
un lucru aiurit: daca iei contactul cu stergatoarele in functiune se opresc acolo unde sunt nu revin jos,,,pacatLast edited by andrei; 26 September 2008, 14:17.
Comment
-
Era greu sa se faca sa se intoarca stergatoarele la pozitia initiala cand se ia contactul, ca trebuia implementata functia in UCH si cum nici la Renault nu exista...
Comment
-
Ce nu`mi place la ph2:
-faptul ca nu mai au butonul sau ma rog acea clapeta sa`i zic asa de unde poti ridica portbagaju..Are doar un buton si atat
- fata..Nu`mi plac noile faruri si noua grila
- fetele de usi..Cred ca se puteau face de o calitate mult mai buna
- faptul ca nu are mocheta la capota portbagaj
cam atat ..Nu am apucat sa studiez prea mult si nici sa conduc cine stie ce..Doar cativa km
Comment
-
nicval1970 => nu ca sunt pretentios dar este loc de mai bine: alarma din fabrica?Sau presuri?
eeee orice surub costa...
Pai nici WV Passat la 25.000 euro daca iei si tot nu primesti presuri si alarma din fabrica!Last edited by darksid3; 26 September 2008, 17:21.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Niciodata vad ca lumea nu e multumita. Pentru ce sa se puna mocheta pe interiorul capotei portbagajului? Vad ca nici fetele de usi nu mai sunt bune...
Pai ce vreti de la o masina low-cost? Fete de usi de Mercedes la pret de Dacia?
Comment
-
Cel putin ... De Mercedes ... La pret de Logan . Maine poimaine o sa spuneti ca e aberant ca nu are Jante aliaj in standard de 18 si motor de 200 de cai (cand stim bine ca pe langa faptul ca nu avem nici strazi) nici nu prea puteti struni si ingriji atatia . Romanu intotdeauna va fi nemultumit , daca se poate sa reveniti la topic cu lucrurile care va displac nu dotarile de Mercedes pe amaratu` nostru de Logan1.6 MPi Icy White
Comment
-
Originally posted by nicval1970 View PostLaureatul are lumina in torpedou dar cu pozitii aprinse
un lucru bun lumina in portbagaj indiferant de pozitii
un lucru aiurit: daca iei contactul cu stergatoarele in functiune se opresc acolo unde sunt nu revin jos,,,pacat
Corect, rezolvasem problema. Era becul ars. S-a rezolvat in 5 minute la Service.
In rest, ce pot sa mai zic: Mie imi place masina si sunt multumit de ea. E prima mea masina si tocmai de-asta mi-am luat Logan (Dacia) ca daca se intampla sa am probleme sa existe si service-uri destule.
Problemele existente la Logan se datoreaza tot oamenilor:
1. Angajatii Dacia care lucreaza de mantuiala;
2. "fitosii" care cauta nod in papura oricarui produs fabricat in Romania,
etc...
Comment
Comment