Lucruri Care Nu Va Plac La Dacia Logan Facelift

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si ce daca e stoc limitat pentru o anumita promotie.Procedura in sine este defectuoasa si gandita prost.
    Le faci in functie de comanda primita si tii cont de numarul la care ai ajuns, eventual sub o stricta coordonare a celor de la fabrica pentru reprezentantele din teritoriu.
    Ideea de a ti se impune sa cumperi ceva pe banii tai pe mine unul ma lasa rece.

Comment

• Doua lucruri nu imi plac cu adevarat la logan facelift:
      -bancheta nerabatabila si nefractionara
      -lipsa filtrului de polen

Comment

• -cromul care e kitschios
        -interiorul imprumutat de la sandero care poate e mai frumusel dar arata gay
        -stopurile spate de asemenea prea rotunjite.

Comment

• RSX sigur esti un posesor de Logan PH1 ofticat ca PH2 e cu mult peste vechiul Logan...Cromul din fata si de pe porpagaj chiar arata misto plus ca nu e o inovatie Dacie ci e imprumutata de la alte masini cu pretenti...Interiorul e mult mai reusit...Tapiterie noua..Fete usi noi..Bord pe culoare neagra dintr-un material ceva mai reusit...Nu inteleg de ce ti se pare tie gay..Doar nu e roz..Iar stopurile spate arata chiar misto fata de cele de pe Logan PH1 care aveau o forma simpla si sticla era naspa rau..

Comment

• Subscriu si eu la parerea cu cromul, nu arata bine deloc, mai ales cel de pe portbagaj. Ala de pe calandru la fel, mai ales ca la Ph2 l-au marit.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• Referitor la subiectul "comunisti",da ,la vw sunt si comunisti care fac marketing in Romania.Si detest faptul ca se poarta in Romania ca pe mosia mamii lor.
              RSX,ce e gay la interiorul de sandero? Si ce inseamna asta?Eu sunt hetero si imi place masina mea .Nu am observat nici o fotografie cu Naomi,nici forme curbe gen fese paroase,nici macar ceva roz.Si atunci?

Comment

• Originally posted by RSX View Post
                -cromul care e kitschios
                -interiorul imprumutat de la sandero care poate e mai frumusel dar arata gay
                -stopurile spate de asemenea prea rotunjite.
                Interesant,mai zi-ne.
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Originally posted by SilviuDaniel View Post
                  @bbogdan tot e bine ca ia placut sotiei . Altfel era mare problema, nevasta-mea avea niste culori fanteziste pt. Masina...
                  Domle,eu recunosc cu mandrie ca sunt insurat.Iar oamenii insurati au stapan.Barbatii insurati stiu ce spun,indiferent de cat de macho ar fi.Si cine nu stie e ori neinsurat ori e gay ori il inseala nevasta si el crede ca e norocos!!!

Comment

• Nu-mi place faptul ca ph2 are tabla foooaarrteeee subtire. De ex daca un pic ating aripa fata imediat se afunda; la fel e si la capota... Data te lesi un pic pe ia pac....

Comment

• Atunci nu te lasa.

Comment

• Am mai auzit lume plangandu-se de tabla de la ph2. E cumva vreo diferenta intre ph1 si ph2 din punctul asta de vedere? Srry de offtopic insa extind intrebarea, exista vreo diferenta la tabla intre vreun model de logan? De ex am auzit la cineva care isi luase un MCV dupa ce avusese o berlina din 2004, care spunea ca la berlina tabla era mai groasa. E adevarat?
                        Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Si daca tabla e mai groasa ce castigi?
                          Eu credeam ca am depasit Evul Mediu, timp in care siguranta se cuantifica prin grosimea elementelor de caroserie.
                          Cum suntem prin sec XXI, o masina trebuie sa absoarba socul, si sa fie usoara, asadar tabla va fi subtire.
                          Vrei tabla groasa? Orienteaza-te spre moskvici

Comment

• E buna asa numai sa nu rugineasca.

Comment

• Originally posted by juann View Post
                              Ai pus punctul pe i ;)
                              Domnilor cred ca am fost inteles gresit. In primul rand nu criticam ca Dacia la bani aia nu ne da Mercedes . Dar priviti in jurul vostru si veti vedea ca firmele constructoare de masini in general incearca sa creeze modele cat mai sofisticate si se gandesc in general la siguranta noastra, a potentialilor clienti. Si dupa cum zice si titlul topicului , am zis ce nu-mi place la Logan Ph2 . Daca le avea si pe alea, as fi platit bineanteles la valoarea lor. Dar asa cum au facut ei, nu prea ai ce sa alegi , nu au schimbat nimic decat ca au adaugat niste elemente cromate , care trag in jos de aspectul cat de cat comercial am masini. Dar asa se intelege la noi in RO , evolutia unui model , schimbi o semnalizare, mai pui un crom, mai prelungesti un pic un far , si cam atat. La mecanica ..... Nimic frate .
                              D.P.M.D.V. Prestige, sau care o mai fi cel mai dotat model de Logan, ar trebuii sa fie intradevar cat mai dotat posibil . Si fata de cel mai prost dotat Logan, sa fie o diferenta insemnata, in felul asta te adresai tuturor tipurilor de cerinte , si clienti.
                              , sunt cu ochii pe voi !
                              :thumbsup:

Comment

• Originally posted by andrei View Post
                                Subscriu si eu la parerea cu cromul, nu arata bine deloc, mai ales cel de pe portbagaj. Ala de pe calandru la fel, mai ales ca la Ph2 l-au marit.
                                Intr-o seara am mers in spatele unui Logan cu bara cromata pe portbagaj. Si la lumina farurilor se vedeau amprentele de maini de pe bara. Arata foarte urat.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google